Skip to content

Tilburg – Kaapkoloniestraat 25

Verkocht

Kaapkoloniestraat 25

Tilburg

Omschrijving

Met vrij uitzicht aan de voorzijde aan een park met veel groen bieden wij u deze uitgebouwde middenwoning met diepe achtertuin op het zonnige zuid westen aan.

De woning is op een rustige, maar ideale locatie nabij het stadscentrum en op slechts enkele minuten van het leisure gebied 'Stappegoor' gelegen. Deze jaren ‘50 woning dient gemoderniseerd te worden maar biedt volop mogelijkheden.

De woning is op de begane grond onder andere voorzien van een gezellige en uitgebouwde woonkamer en een dichte keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer aanwezig. Via een vaste trap is de zolderverdieping toegankelijk die naast een voorzolder een vierde slaapkamer heeft met dakkapel. De diepe achtertuin heeft een stenen berging en een achterom (met dubbele poort).

De woning is ideaal gelegen nabij het stadscentrum met al haar (winkel)voorzieningen, leisure gebied ‘Stappegoor’ met de Jumbo Tilburg Foodmarkt, scholen en sportvoorzieningen, de bruisende Piushaven en diverse uitvalswegen richting Breda, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch.

Bouwjaar: 1957
Inhoud: ca. 375m³
Perceeloppervlakte: 158m²
Aanvaarding: in onderling overleg

Begane grond
Entree/ hal met tegelvloer, trapkast met meterkast en een toilet met fontein.

Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer, keuken en trapopgang naar de eerste verdieping.

Gezellige en uitgebouwde woonkamer circa 30m² met laminaatvloer, schouw en een vaste kast. Het raam aan de voorzijde loopt bijna tot de vloer door, wat een fraai uitzicht biedt op de omgeving.

Ruime en dichte keuken circa 11m² met tegelvloer en een nette, doch eenvoudige keukeninrichting in rechte opstelling voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en een oven.
In de keuken zijn daarnaast de aansluitingen voor de wasapparatuur aanwezig en een vaste kast met de c.v. combi ketel (Remeha Tzerra circa 2018).

Eerste verdieping
Overloop die toegang geeft tot drie slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1 voorzijde circa 10m² met vaste kast en twee openslaande deuren met een Frans balkon, slaapkamer 2 achterzijde circa 12m² met vaste wastafel en slaapkamer 3 achterzijde circa 5m² met vaste kast, fontein en een deur naar het balkon. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
Balkon op het zuid westen.

Licht betegelde badkamer voorzien van een vaste wastafel en een douche met thermostaat kraan.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de voorzolder te bereiken.

Zolderslaapkamer met dakkapel, dakraam, vaste kast en een vaste wastafel.

Buiten
Ruim 14 meter diepe achtertuin is op het zonnige zuid westen gelegen. De achtertuin is bestraat en voorzien van een stenen berging en een achterom met een dubbele poort. De tuin kan naar eigen inzicht aangelegd worden.

Algemeen
- Leuke uitgebouwde middenwoning met diepe achtertuin.
- Vrij gelegen aan groen.
- Op de begane grond is aan de achterzijde een zonwering aanwezig en op de eerste verdieping aan de achterzijde screens.
- Er dient rekening te worden gehouden met algehele modernisering.
- Bij verkoop zullen er een aantal aanvullende clausules worden opgenomen, waaronder een niet-zelfbewoningsclausule, ouderdomsclausule en een asbestclausule.
- De verkoop geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar en onder voorbehoud goedkeuring CSZ conform artikel 18 WTZI.
- De eigendomsoverdracht dient via een projectnotaris, te weten Daamen de Kort van Tuijl notarissen (vestiging Reeshof) te geschieden.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

  • StatusVerkocht
  • Soort objectWoonhuis
  • Soort woningEengezinswoning
  • Type woningTussenwoning
  • Bouwjaar1957
  • BouwvormBestaande bouw
  • LiggingenAan park, Aan rustige weg, In woonwijk

Interesse in Kaapkoloniestraat 25?

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Paul Hulskes

Makelaar RM