Skip to content

Dongen – ACHTTIEN81

5104 EA Dongen

ACHTTIEN81

€ 525.000,- t/m € 580.000,- Kosten berekenen?

ACHTTIEN81 EEN PLEK WAAR ALLES SAMENKOMT

Wil jij bijzonder wonen in het groen met alle voorzieningen op loopafstand? Dat kan in Achttien81.
Hier loop je vanuit je huis direct de unieke zandverstuiving van natuurgebied De Bergen in. Het centrum van Dongen ligt op steenworp afstand en je woont ook nog eens heel centraal tussen Breda en Tilburg.

Aan de Sint ...

ACHTTIEN81 EEN PLEK WAAR ALLES SAMENKOMT

Wil jij bijzonder wonen in het groen met alle voorzieningen op loopafstand? Dat kan in Achttien81.
Hier loop je vanuit je huis direct de unieke zandverstuiving van natuurgebied De Bergen in. Het centrum van Dongen ligt op steenworp afstand en je woont ook nog eens heel centraal tussen Breda en Tilburg.

Aan de Sint Josephstraat, op loopafstand van het centrum van het centrum van Dongen komt alles samen. Hier ben jij straks thuis. Verscholen achter de doorgaande weg staat de karakteristieke JAL-fabriek trots tussen de bomen en tegen het glooiend groen en stuifzand van natuurgebied De Bergen. In de oude fabriek komen achttien industriële loftwoningen en tegen het natuurgebied worden achttien twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. Dat is Achttien81.

Historie en groen smelten samen
Het JAL-terrein is uniek. De historie van de oude schoenfabriek smelt hier samen met de pracht van de natuur van De Bergen. Deze woonomgeving is ‘af’. Een rijksmonumentale oude schoenfabriek en fraaie twee-onder-een kap woningen gesitueerd in een volwassen, boomrijke woonomgeving. Alsof het altijd al zo bedoeld is. Hier ga je groen wonen.

18 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

** BOUW IS GESTART **
Verwachte oplevering: voorjaar van 2024

Wil jij duurzaam wonen zonder gasrekening en tussen het groen? Dat kan in deze twee-onder-een-kapwoningen op deze bijzondere plek.

De architectuur van deze woningen refereert aan de natuur. Zo is er gekozen voor zandkleurige stenen en is de plint uitgevoerd in bruintinten, wat doet denken aan de kleur van de stammen van de bomen.
In de woningen geniet je aan de ene kant van privacy en aan de andere kant van de gezelligheid van de straat. Doordat de achtertuinen zijn omgeven door een groene erfafscheiding, heb je het gevoel dat je tuin doorloopt in het landschap. Of je nu kiest voor zon of schaduw, de bomen zorgen voor een steeds vernieuwend lichtspel en daardoor ervaar je de natuur rondom je huis op iedere plek anders.

Je kan hier kiezen voor de ochtendzon in de achtertuin en ’s avonds gezellig borrelen aan de voorkant van je huis of net andersom. De woning zelf pas je volledig aan naar jouw smaak en wensen. Binnen de kortste keren ben je hier thuis.

18 INDUSTRIËLE LOFTS

** BOUW IS GESTART **
Verwachte oplevering: voorjaar van 2024

Vanzelfsprekend zijn deze woningen gasloos en voorzien van modern comfort.
Daarnaast woon je in dit industriële rijksmonument ook nog eens anders dan standaard. Het hele pand beschikt over verrassend mooie, originele details. Zo kunnen de plafondhoogtes in de woonkamers wel oplopen tot bijna vijf meter en krijgt de monumentale trap een prominente plek bij de hoofdentree. De stalen kozijnen, de betonnen pilaren en de betonnen balken in de plafonds zijn in alle lofts terug te zien. In een van de loftappartementen bevindt zich zelfs nog het originele schoenenliftje. Maar ook de originele scheidingswand tussen mannen en vrouwen krijgt weer een mooie plek in dit voormalige fabriekspand.

De speelse indeling van de loftwoningen wordt gekenmerkt door niveauverschillen en entresols en zorgt voor een bijzondere dynamiek en maximaal gebruik van de ruimte. De kabelgoten en de aan te leggen luchtkanalen blijven in het zicht en benadrukken de industriële sfeer van de lofts. Via de lift of de monumentale trap bereik je de woningen op de 1e verdieping.

Heb je interesse? Schrijf je in via de projectwebsite of neem rechtstreeks contact op met een van de makelaars.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 525.000,- t/m € 580.000,-

Bouw

  • Start bouwNovember 2022
  • Oplevering vanaf15 April 2024

Overig

Oppervlaktes en inhoud

  • Inhoud172-656 m2
  • Woonoppervlakte141-143 m2
  • Perceeloppervlakte250-266 m2

Bouwtypes

4 van de 6 vrij

Twee onder één kapwoning

Twee-onder-een-kapwoningen

1 van de 1 vrij

Benedenwoning

Loftappartement - Leest D

€ 525.000,- t/m € 525.000,-

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!