Skip to content

Van de Water Makelaars & Hypotheken

Een hypotheek op maat

Weet jij wat je kunt lenen? Onze hypotheekadviseurs zijn erkend en helpen je graag, geheel vrijblijvend, met een onafhankelijk advies. 

De hypotheek adviseurs van Van de Water zijn officieel erkend

Wij zijn Erkend Hypotheek adviseurs

Hypotheekadvies waarop
je kunt rekenen

De woningmarkt blijft volop in beweging. Wie een nieuwe woning wil kopen, moet vaak snel handelen. Dan is het goed om te weten wat je financieringsmogelijkheden zijn. Wat kun je lenen, bijvoorbeeld, en onder welke voorwaarden? Welke hypotheekvorm past het beste bij jou? Maakt het verschil of je een bestaande woning of nieuwbouw kiest? En hoe zit het met de rente en fiscale aftrek?

Onze hypotheekadviseurs zijn allemaal erkend. Dat betekent dat zij door hun combinatie van opleiding en ervaring weten hoe zij het beste advies voor jou kunnen opstellen. En omdat wij onafhankelijk zijn, heb je bovendien keuze uit tal van hypotheekverstrekkers.

Wil je weten wat Van de Water voor jou kan betekenen? Maak dan, geheel vrijblijvend en kosteloos, een afspraak met een van onze adviseurs.

Nationale Hypotheek Garantie

Wat houdt het in?

Daarom Van de Water Makelaars & Hypotheken

Bewezen ervaring

Sinds 1979 actief als hypotheekadviseur en makelaar 

Groot regionaal netwerk

Een brede dienstverlening om jou volledig te ontzorgen 

Persoonlijk contact

Snel en vakkundig schakelen met een vaste contactpersoon 

Onafhankelijk advies

Van hypotheek tot vastgoed: jouw belang staat voorop

Zelf aan de slag met onze rekentools

Om een eerste indicatie te krijgen van jouw mogelijkheden, kun je gebruik maken van onze online rekentools. 

Bereken direct je maximale leencapaciteit 

Inzicht in de financiële middelen die je nodig hebt om een specifieke woning te kopen 

Inzicht in de maandlasten die horen bij een hypotheeksom 

Inzicht in de mogelijkheden om te besparen op je huidige maandlasten 

Ons stappenplan

Swipe naar rechts voor alle stappen!

AFSPRAAK MAKEN
Neem contact op met een Van de Water vestiging om vrijblijvend en kosteloos een afspraak te maken met een van onze hypotheekadviseurs.
ANALYSE
Tijdens het gesprek brengt een van onze onafhankelijke adviseurs jouw persoonlijke financiële situatie in kaart, berekent jouw leencapaciteit en geeft informatie over de verschillende hypotheekvormen. Ook zaken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid komen aan bod.
ADVIES
Onze hypotheekadviseur zet vervolgens alle mogelijkheden voor je op een rij, met een advies voor een hypotheek op maat. Nu, en in de toekomst. Zo blijven je hypotheeklasten altijd betaalbaar.

Kwaliteitswaarborging

Om de kwaliteit van onze werkzaamheden te waarborgen, werken wij volgens de vergelijkingskaarten. In de Wet Financieel Toezicht is onder andere vastgelegd dat consumenten voor het sluiten van een overeenkomst inzicht krijgen in de aard van de financiële dienstverlening en de daarbij behorende kosten. Deze informatie is dus zeer belangrijk. Je kunt de vergelijkskaarten hieronder downloaden. 

Meer weten?

Je bent altijd welkom op een van onze vestigingen om nader kennis te maken en om jouw wensen te bespreken. Heb je liever dat wij jou bellen? Geen probleem! Laat hieronder jouw gegevens achter en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.