Skip to content

Wij zoeken de hypotheek
die het beste bij u past.

Hypotheek afsluiten?

Zo helpen wij u!

Hoe financiert u uw nieuwe woning? Hoeveel hypotheek heeft u hiervoor nodig? Hoeveel kunt u maximaal lenen? En waar dient u allemaal rekening mee te houden? Dit zijn allemaal vragen die ontstaan als u overweegt een hypotheek af te sluiten voor de aanschaf van een nieuwe woning. Een grote stap waarbij een goed onderbouwd advies ontzettend belangrijk is.

Wij geven u dan ook graag antwoord op deze vragen en zoeken samen met u naar de hypotheek die het beste bij u en uw situatie past. Hoe wij dat doen? Dat leggen wij u graag uit op deze pagina. Wilt u de uitleg overslaan en direct online berekenen wat uw mogelijkheden zijn? Ook dat is mogelijk! 

Van de Water is een Erkend Hypotheek adviseur

Wij zijn een erkend Hypotheek adviseur

Uw mogelijkheden?

Bereken het direct!

Wij begrijpen dat het prettig is om een indicatief beeld te hebben van uw mogelijkheden. Kunt u een bepaald huis betalen? Wat is uw maximale hypotheek? Wat zouden dan uw maandlasten worden? En kunt u besparen op een huidige hypotheek? Klik op uw vraag, gebruik onze online module en u weet direct meer.  

Met deze tool kunt u kijken of u voldoende financiële middelen heeft. 

Met deze tool kunt u berekenen wat uw maximale leencapaciteit is.

Met deze tool kunt u berekenen wat uw maandlasten worden bij een bepaalde hypotheeksom.

Met deze tool kunt u  berekenen wat u kunt besparen op uw maandelijkse hypotheeklasten.

Stap 1
Afspraak maken
Het maken van een afspraak is de eerste stap. Dit kunt u doen door contact op te nemen met de door u gewenste Van de Water vestiging.
Stap 1
Stap 2
Analyse
Een van onze erkende, gediplomeerde adviseurs neemt de hypotheekvormen met u door, bekijkt uw persoonlijke informatie, beoordeelt uw leencapaciteit en neemt tevens uw persoonlijke financiële situatie met u door. Hierbij komen zaken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid ook aan bod.
Stap 2
Stap 3
Advies
Onze hypotheekadviseur zet vervolgens alle mogelijkheden voor u op een rij en adviseert over welke hypotheek het beste bij u past. Nu, en in de toekomst. Zo blijven uw hypotheeklasten altijd betaalbaar, ook in de toekomst.
Stap 3

Kwaliteitswaarborging

Om de kwaliteit van onze werkzaamheden te waarborgen, werken wij volgens de vergelijkingskaarten. In de Wet Financieel Toezicht is onder andere vastgelegd dat consumenten, voorafgaand aan het sluiten van een overeenkomst, inzicht krijgen in de aard van de financiële dienstverlening en de daarbij behorende kosten. Deze informatie is dus zeer belangrijk en kunt u hieronder downloaden! 

Afspraak met één van onze erkende hypotheekadviseurs maken?