fbpx Skip to content

Wij zoeken de hypotheek
die het beste bij u past.

Hypotheek afsluiten?

Zo helpen wij u!

Hoe financiert u uw nieuwe woning? Hoeveel hypotheek heeft u hiervoor nodig? Hoeveel kunt u maximaal lenen? En waar dient u allemaal rekening mee te houden? Dit zijn allemaal vragen die ontstaan als u overweegt een hypotheek af te sluiten voor de aanschaf van een nieuwe woning. Een grote stap waarbij een goed onderbouwd advies ontzettend belangrijk is.

Wij geven u dan ook graag antwoord op deze vragen en zoeken samen met u naar de hypotheek die het beste bij u en uw situatie past. Hoe wij dat doen? Dat leggen wij u graag uit op deze pagina. 

Van de Water is een Erkend Hypotheek adviseur

Wij zijn een erkend Hypotheek adviseur

Stap 1
Afspraak maken
Het maken van een afspraak is de eerste stap. Dit kunt u doen door contact op te nemen met de door u gewenste Van de Water vestiging.
Stap 1
Stap 2
Analyse
Een van onze erkende, gediplomeerde adviseurs neemt de hypotheekvormen met u door, bekijkt uw persoonlijke informatie, beoordeelt uw leencapaciteit en neemt tevens uw persoonlijke financiële situatie met u door. Hierbij komen zaken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid ook aan bod.
Stap 2
Stap 3
Advies
Onze hypotheekadviseur zet vervolgens alle mogelijkheden voor u op een rij en adviseert over welke hypotheek het beste bij u past. Nu, en in de toekomst. Zo blijven uw hypotheeklasten altijd betaalbaar, ook in de toekomst.
Stap 3

Kwaliteitswaarborging

Om de kwaliteit van onze werkzaamheden te waarborgen, werken wij volgens het dienstverleningsdocument. In de Wet Financieel Toezicht is onder andere vastgelegd dat consumenten, voorafgaand aan het sluiten van een overeenkomst, inzicht krijgen in de aard van de financiële dienstverlening en de daarbij behorende kosten. Deze informatie is dus zeer belangrijk en kunt u hieronder downloaden! 

Afspraak met één van onze erkende hypotheekadviseurs maken?