fbpx Skip to content

Wilt u uw huis
verkopen of verhuren?

Onze werkwijze

Van de Water Commitments

Onze makelaars werken volgens een helder en waterdicht concept: de Van de Water Commitments. Hierin staat overzichtelijk vastgelegd wat uw Van de Water makelaar voor u doet en wat u van hem mag verwachten. Wij garanderen u deze dienstverlening en worden daar dan ook graag op afgerekend!

Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust. Wij bieden een complete en service gerichte dienstverlening, zonder concessies, voor een concurrerende courtage. Uw makelaar begeleidt uw verkoop en is uw vaste aanspreekpunt. Uiteraard staat ons hele team voor u klaar. 

Toelichting

Wat zijn onze Commitments?

Van de Water biedt u een complete dienstverlening. Ons deskundige team van makelaars, binnendienst- en backofficemedewerkers staat voor u klaar. Bij ons heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Wij geven u advies en nemen initiatief om uw woning tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen. En dat tegen een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding.

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent; wij houden niet van verrassingen. U betaalt één keer opstartkosten van € 395,- inclusief 21% btw. Als u de opdracht zou willen beëindigen, betaalt u geen intrekkingskosten.

Het verkopen van uw woning begint met het bepalen van de vraagprijs. Maar hoe bepaalt u die? Wanneer is een vraagprijs reëel? Hierin kunt u uiteraard rekenen op onze makelaars. Wij beoordelen de ligging en het afwerkingsniveau van uw woning en kennen de markt. Wij kijken naar de buurt, de vraag naar het type woning, verkochte referentie-objecten en juridische aspecten. Bij appartementen nemen we de financiële gesteldheid van de Vereniging van Eigenaren mee in onze overweging. Zo komen we tot een onderbouwd advies en een realistische vraagprijs.

Wij bieden een ruim pakket aan producten om uw woning te presenteren op www.funda.nl. Zo krijgen potentiële kopers een goed beeld van uw woning én komt de woning hoog in de ranglijst van Funda. Wij laten een uitgebreide fotoreportage maken, die we ook gebruiken in de full colour brochure. Daarnaast zorgen we voor zowel professionele 2D en 3D plattegronden van uw woning als 360° tour, een NEN2580 meetrapport en een videotour. Zo biedt u de potentiële kopers een nog betere inkijk. We plaatsen een uitgebreide presentatie van uw woning op onze eigen website www.vandewatergroep.nl en op www.funda.nl. De kosten van dit presentatiepakket zijn € 278,30 inclusief 21% btw.

Wij doen er alles aan om uw woning te matchen met potentiële kopers. Wij brengen uw woning onder de aandacht via onze social mediakanalen en in onze presentatieruimte. We benaderen ons netwerk van relaties en sturen een mailing naar woningzoekenden. We plaatsen een gedetailleerde presentatie van uw woning op www.vandewatergroep.nl en op www.funda.nl. Regelmatig organiseren we een Open Huis en voorbijgangers attenderen we op uw woning door een opvallend ‘te koop’-bord of -poster bij uw woning te plaatsen. Ook bieden wij uw woning aan bij collega NVM makelaars.

U kunt rekenen op alle aandacht en tijd voor uw woning. Wij bezichtigen zes dagen per week en maken afspraken buiten kantooruren. Vanzelfsprekend zijn we op tijd voor onze bezichtigingen en nemen we ruim de tijd om uw woning te laten zien.

Bij ons bent u altijd goed geïnformeerd. Daar kunt u van op aan! Na een bezichtiging bellen we u binnen één dag op om u te laten weten hoe de bezichtiging is verlopen. Natuurlijk bellen we ook de kandidaten die uw woning bezocht hebben na. Wij bespreken of de kandidaat interesse heeft in uw woning en koppelen eventuele opmerkingen aan u terug. Ook de mensen die een brochure aanvragen, bellen we na. Uiteraard informeren we u wekelijks over de statistieken op Funda. Hierdoor krijgt u een helder inzicht in hoe vaak uw woning op Funda wordt bekeken.

Is er een kandidaat geïnteresseerd en brengt hij een bod uit op uw woning? Maakt u zich geen zorgen over de onderhandelingen, die kunt u aan ons overlaten! Wij gaan met de kandidaat in gesprek en doen de onderhandelingen om de beste prijs, de voorwaarden en de datum van overdracht voor u te bereiken, dit alles in nauw overleg met u als onze opdrachtgever.

We helpen u graag op weg naar uw volgende woning, ook op financieel gebied. Wij bieden u de mogelijkheid om een berekening te laten maken door één van onze onafhankelijke en erkende hypotheekadviseurs. Het intakegesprek is gratis!

Ook wanneer de koop gesloten is, kunt u op ons blijven rekenen. Wij zorgen voor de totale afwikkeling en communicatie tussen u, de koper en de notaris.

Kennismaken?

U bent altijd welkom op een van onze vestigingen om nader kennis te maken met ons en de Van de Water Commitments en om uw wensen te bespreken. Wij geven u bijvoorbeeld geheel vrijblijvend en kosteloos inzicht in de waarde van uw huidige woning. Heeft u liever dat wij u bellen? Geen probleem! Laat hieronder uw gegevens achter en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.