Skip to content

Van de Water Makelaars & Hypotheken

Een woning verkopen of verhuren?

Bij Van de Water ben je aan het juiste adres. Check meteen vrijblijvend de waarde van jouw woning of plan een afspraak zodat een van de makelaars bij jou thuis langs komt. 

Op

beoordeeld

met een 9,3 en een 9,1

Duidelijke afspraken, concurrerende prijs

Een woning verkopen of verhuren doe je niet elke dag. Van de Water Makelaars en Hypotheken helpt je om je woning tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen of verhuren. Van waarde advies tot publiciteit, bezichtigingen en koop- of huurovereenkomst: we kunnen alles of alleen een deel voor je regelen, uiteraard tegen een concurrerende prijs. Jij bepaalt wat wij voor onze rekening nemen.

Duidelijke afspraken geven vertrouwen en rust in deze spannende tijd. Daarom werkt Van de Water volgens een helder concept. Dit noemen wij de Van de Water Commitments. Hierin staat precies wat je van ons kunt verwachten en welke kosten hieraan verbonden zijn. 

We vertellen je graag meer. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Daarnaast kan je ook eerst online de waarde van jouw woning checken met behulp van onze online tool.

Ons stappenplan

Scroll naar rechts om alle stappen te bekijken!

Swipe naar rechts voor alle stappen!

WAARDEADVIES
Onze makelaars van de bestaande bouw komen graag vrijblijvend bij u thuis langs om u een advies te geven. Klik hier om een afspraak te maken met één van onze specialisten.
PUBLICITEIT
Dan gaan we de woning gereed maken om online te publiceren. Hiervoor zullen wij foto’s, 360 graden foto’s, een video, plattegronden en een professionele brochure te maken.
BEZICHTIGINGEN
Vervolgens is het wachten op potentiële kopers. Zij kunnen bij ons bezichtigingen inplannen, die wij allemaal zullen coördineren en begeleiden. Wij zijn altijd standaard de contactpersoon.
ONDERHANDELINGEN
Geïnteresseerden kunnen laagdrempelig contact met ons opnemen en wij gaan op zoek naar potentiële kopers, waarbij wij alles coördineren en begeleiden. Wij zijn altijd de contactpersoon.
VERKOPEN
Zodra overeenstemming is bereikt over de verkoopprijs en voorwaarden gaan wij het koopcontract opstellen. Zodra de partijen hebben getekend, is de koopovereenkomst gesloten.
NOTARIS
Als de situatie onveranderd is, zullen we samen de woning inspecteren en aansluitend de akte van levering ondertekenen bij de notaris. Hiermee wordt de verkoop ook financieel afgerond.

Daarom Van de Water Makelaars en Hypotheken

De Commitments

Wij stellen alles in het werk om uw woning tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen. Op elk kantoor staat een deskundig team van makelaars en backofficemedewerkers voor u klaar. U heeft één vast aanspreekpunt gedurende het hele traject. Wel zo overzichtelijk.

U houdt niet van verrassingen. Wij ook niet! Dus maken wij heldere afspraken met u. U betaalt één keer opstartkosten van € 395,- (inclusief 21% btw). Wilt u de opdracht beëindigen, dan betaalt u geen intrekkingskosten.
We starten samen het traject op, dat begint met het bepalen van de juiste vraagprijs. Wij beschikken over ruime ervaring, kennen de markt en weten waar we op moeten letten. Zo beoordelen we de ligging en het afwerkingsniveau van de woning, kijken naar de buurt, de vraag naar dit specifieke type woning, verkochte referentieobjecten en juridische aspecten. Dit alles leidt tot een onderbouwd advies en realistische vraagprijs.

De volgende stap is een aantrekkelijke presentatie van de woning. Hiervoor bieden wij u het uitgebreide Van de Water presentatiepakket; een ruim pakket aan producten met een uitgebreide en professionele fotoreportage, een 360 graden tour en een videotour. Daarnaast wordt de woning professioneel ingemeten en dragen we zorg voor 2D en 3D plattegronden van de woning. Hiervoor berekenen wij slechts de kostprijs, vraag uw makelaar naar de actuele prijs! We zetten de woning op Funda, onze eigen website, Pararius en social media. De professionele foto’s gebruiken we ook voor de full colour brochure. Tevens benaderen we ons brede netwerk van relaties en sturen een mailing naar woningzoekenden, organiseren indien gewenst een Open Huis en attenderen voorbijgangers middels een opvallend ‘te koop’-bord en/of -poster voor de ramen. Dit alles om potentiële kopers optimaal te bereiken.

Wij begeleiden de bezichtigingen en bieden de mogelijkheid dit ook buiten kantooruren te doen. Deze afspraken plannen we ruim in zodat de potentiële koper alle tijd heeft de woning goed op zich in te laten werken.
Wij houden u voortdurend op de hoogte. Na een bezichtiging bellen we u binnen een dag op om te laten weten hoe deze is verlopen. Natuurlijk bellen we ook degene die de woning bezocht heeft na. We bespreken of er interesse in de woning is en koppelen eventuele opmerkingen/vragen aan u terug. Geïnteresseerden die een brochure hebben aangevraagd, bellen wij eveneens na. Om u een zo volledig mogelijk beeld te geven koppelen we ook de statistieken op Funda wekelijks terug.
In goed overleg met u voeren wij de onderhandelingen wanneer er een bod op tafel ligt. Zo komen wij voor u tot de beste prijs, voorwaarden en datum van overdracht. Wanneer de handen zijn geschud, de handtekeningen gezet en de koop is beklonken, kunt u nog altijd op ons blijven rekenen. Wij dragen zorg voor de totale afwikkeling en communicatie tussen u, de koper en de notaris.

Natuurlijk helpen wij u ook graag op weg naar uw volgende woning. Hiervoor bieden wij u onze diensten als aankoopmakelaar aan. Laat ook een van onze onafhankelijke en erkende hypotheekadviseurs een berekening voor u maken. De combinatie van deze beide diensten ontzorgt u volledig. Maak gerust een afspraak voor een geheel gratis intake met een van onze makelaars en/of hypotheekadviseurs. 

Maak kennis met ons!

Onze makelaars kennen de lokale markt door en door. Ze komen graag kosteloos en geheel vrijblijvend bij je thuis om je wensen in kaart te brengen en je inzicht te bieden in de waarde van jouw woning. 

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.