Skip to content

Bekijk hier ons woningaanbod

Wij vonden de volgende 141 resultaten:

5144 CH Waalwijk

Woeringenlaan 41A

€ 545.000,- k.k.

5066 XG Moergestel

Heukelomsebaan 9

Prijs op aanvraag

4847 KN Teteringen

Platte Akker 35

€ 797.000,- k.k.

5025 LG Tilburg

Capucijnenstraat 44

€ 279.000,- k.k.

5037 DX Tilburg

Professor Cobbenhagenlaan 826

€ 400.000,- k.k.

4811 AV Breda

Menno van Coehoornstraat 2B6

€ 419.000,- k.k.

4825 AP Breda

Riethil 14

Prijs op aanvraag

5144 CH Waalwijk

Woeringenlaan 41

€ 769.000,- k.k.

4812 XE Breda

Haagweg 180

€ 550.000,- k.k.

Woningen te koop Breda & omgeving

De bourgondische stad Breda is met haar omgeving een veel bezocht gebied in Nederland. Het is een prettige omgeving om te wonen en het dagelijkse leven door te brengen.

Bestaande woningen te koop in Breda en omgeving, zoals Tilburg of Oosterhout zijn woningen die al geruime tijd bestaan en niet kort geleden opgeleverd zijn. Hierdoor is in veel van deze woningen de nostalgie te voelen van de omgeving. Bent u op zoek naar nieuwbouw woningen in de omgeving, neemt u hier dan ook zeker een kijkje.

Huurhuis Oosterhout, Tilburg of Breda

Zoekt u een nieuwe woning, maar huurt u liever? Ook dan kan Van de Water Groep u helpen met een geschikt huurhuis in Oosterhout, Tilburg, Breda of omgeving. In deze categorie zijn doorgaans verschillende woningen of appartementen te huur, variërend in woonruimte en prijs per maand.

Huurwoningen vrije sector

Hoe werkt huren in de vrije sector? Vergeleken met de sociale huurwoning sector zijn er een aantal belangrijke verschillen. De drie belangrijkste verschillen hebben we op een rijtje gezet:

Huurprijzen

De huurprijzen van vrije sector woningen liggen hoger dan sociale huurwoningen. De huurwoningen in de vrije sector beginnen vanaf €752,33 per maand (in 2022). Tevens is er binnen de vrije sector ook geen toeslag mogelijk.

Inkomenseis

Voor huurwoningen in de vrije sector gelden er inkomenseisen. Vaak is het zo dat het inkomen ongeveer vier keer zo groot moet zijn als de huurprijs bedraagt.

Inschrijving niet nodig

Voor een vrije sector huurwoning hoef je niet ingeschreven te staan; de lange wachttijden die gelden bij de woningcorporatie gelden hier dus niet.

Hypotheekadvies

Het kopen van een woning is een ingewikkeld proces. Vragen die vaak opspelen hebben te maken met óf u in aanmerking komt voor een hypotheek, welke hoogte de hypotheek mag hebben en hoe dit op de lange termijn zit met het afbetalen.

Om u te begeleiden met het af te sluiten van een passende hypotheek, biedt Van de Water Groep ook de mogelijkheid om hypotheekadvies te krijgen. Door middel van het maken van een analyse stelt de hypotheekadviseur een advies op met hierin alle mogelijkheden.