Skip to content

Bekijk hier onze bedrijfshuisvesting

Wij vonden de volgende 40 resultaten:

4904 SJ Oosterhout

Beneluxweg 7

€ 130,- per m2 p/j

4906 CV Oosterhout

Koopvaardijweg 2

€ 595,- p/m.

4841 KR Prinsenbeek

Brielsedreef 23- 23A

€ 885.000,- k.k.

4903 RJ Oosterhout

Karolusstraat 14A-B

€ 90,- per m2 p/j

4906 CR Oosterhout

Krombraak 6C

€ 53.750,- p/j.

4907 LK Oosterhout

Vorselaar 8- 8A

€ 895.000,- k.k.

4921 PJ Made

Brieltjenspolder 28

€ 302,- p/m.

5175 BE Loon Op Zand

Oranjeplein 23

€ 1.950,- p/m.

5038 TH Tilburg

Stadhuisplein 354

Prijs op aanvraag

Bedrijfsruimte Tilburg en omgeving

Bedrijfsruimte in Tilburg en in de omgeving van Midden West Brabant is veelvuldig beschikbaar bij Van de Water Groep. De bedrijfsruimtes variëren in soort, zoals winkel- of kantoorruimte. Ook is er een grote variatie aan oppervlakte en locatie te vinden in het aanbod. Kies bovendien ook tussen het kopen- of huren van bedrijfsruimte.

Locaties

De bedrijfsruimtes bevinden zich op zeer uiteenlopende plekken. Hiermee zorgen we voor een breed aanbod aan beschikbare locaties en zorgen we ervoor dat er voor iedere ondernemer een geschikte plek is om het bedrijf te vestigen. Wij bieden locaties aan zoals:

  • Kantoren op bedrijventerrein
  • Winkelruimte in shopping malls/winkelstraten
  • Winkel/kantoorruimte onder woonruimte

Bedrijfsruimte te huur Breda, Tilburg en Oosterhout

Bedrijfsruimte te huur in Breda en omgeving is een optie als u niet vast wil zitten aan de koop van een pand. Ook als u voor een korte periode op zoek bent naar bedrijfsruimte is huren een goede optie. Hierbij is het wel belangrijk om rekening te houden met onder andere de huurtermijn en bijvoorbeeld onderhoudskosten.

Bedrijfspand met woning

Heeft u een behoefte aan een bedrijfspand met daarbij een woning? Ook deze panden biedt Van de Water Groep vaak aan. Een bedrijfspand met woning zorgt er bijvoorbeeld voor dat er minder hoge kosten zijn, maar ook voor minder reistijd naar het werk. Zo bent u altijd in de buurt van het bedrijf!

Bedrijfspand kopen

Zoekt u een pand voor langere tijd, dan is het een optie om een bedrijfspand te kopen. Het kopen van een bedrijfspand zorgt voor minder hoge maandelijkse kosten en meer vrijheden op basis van eigenaarschap. Ook kan het kopen van een bedrijfspand een investering voor de toekomst betekenen.
Benieuwd hoeveel hypotheek u kunt ontvangen voor een bedrijfspand? Onze specialisten helpen u graag met het opstellen van een nauwkeurig hypotheekadvies.