Skip to content

Van de Water Makelaars & Hypotheken

Zo koop je een nieuwbouwwoning

Het aankoopproces van een nieuwbouwwoning is vaak complex. Met de uitgebreide aankoopbegeleiding van Van de Water kom je niet voor verrassingen te staan.

Nieuwbouwwoning kopen
zonder verrassingen

Van de Water is de marktleider in nieuwbouw in Breda, Oosterhout, Tilburg en omgeving. We kunnen je snel vrijblijvend informeren over nieuwe projecten. 

Als je interesse hebt in een nieuwbouwwoning, maak je een afspraak met een van onze gespecialiseerde makelaars. Die vertelt je in een persoonlijk gesprek alles over het project, de woning in kwestie en het aankoopproces. Je kunt ook bij ons terecht voor onafhankelijk advies over de financiering van de nieuwe woning en de verkoop van je huidige woning, als die er is. Dat is het voordeel van alles onder één dak.

Als je de nieuwbouwwoning besluit te kopen, regelen wij de reservering en sturen we je alle contractstukken op om thuis rustig door te lezen. Je tekent de koop- en aannemingsovereenkomst bij ons op kantoor of digitaal thuis. Daarbij wijst een van onze makelaars je nogmaals op alle belangrijke bepalingen en artikelen. Zo weet je zeker dat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Weet jij wat je kan lenen?

Plan een afspraak met onze hypotheekadviseur!

Ons stappenplan

Scroll naar rechts om alle stappen te bekijken!

Swipe naar rechts voor alle stappen!

RESERVEREN
De eerste stap in het aankoopproces van een nieuwbouwwoning is het plaatsen van een reservering op een bouwnummer.
NIEUWBOUWMAKELAAR
Vervolgens plannen we een informatief gesprek in met een van onze gespecialiseerde en ervaren nieuwbouwmakelaars.
RESERVERINGSPERIODE
Tijdens het gesprek geeft de makelaar meer informatie over de reserveringsperiode. De reservering is voor een beperkte periode. De exacte periode verschilt per project.
WAARDEADVIES
Onze makelaars komen graag vrijblijvend bij je thuis langs voor een waarde advies van je huidige woning. Klik hier om een afspraak te maken met één van onze specialisten.
HYPOTHEEKADVIES
Vervolgens kun je samen met een van onze erkend hypotheekadviseurs kijken of de nieuwbouwwoning financieel haalbaar is. Plan nu een afspraak in met ons kantoor.
OVEREENKOMSTEN
Groen licht? Dan kan de koop- en aannemingsovereenkomst worden opgesteld en ondertekend.
NOTARIS
Als de overeenkomsten onherroepelijk zijn, vindt de levering bij de notaris plaats. Gefeliciteerd! Je bent officieel de eigenaar!
ENQUÊTE
Wij hechten veel waarde aan een goede klantervaring. Daarom sluiten we het traject af met een enquête.

Waardebepaling

Wat is jouw woning waard?

Onze makelaars komen graag langs voor een kosteloze en geheel vrijblijvende waardebepaling van jouw huidige woning.

Maak kennis met ons!

Wij zijn marktleider in nieuwbouw. Tijdens een kosteloos gesprek zetten onze gespecialiseerde makelaars alle mogelijkheden inzichtelijk voor je op een rij. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.