Skip to content

Bedrijfshuisvesting

Thuis in zakelijk vastgoed

Van de Water Bedrijfsmakelaars is sinds 1979 actief in zakelijk vastgoed. In die tijd hebben we naast veel kennis en expertise, ook een groot netwerk in bedrijfshuisvesting opgebouwd. Daarvan profiteren onze opdrachtgevers in de regio Midden- en West-Brabant.

Van de Water is aangesloten bij NVM Business

Wij zijn aangesloten bij NVM Business

Onze diensten voor de zakelijke markt

Het vinden van de juiste bedrijfsruimte is niet altijd gemakkelijk. Als ondernemer besteedt u liever tijd aan uw bedrijf. Van de Water Bedrijfsmakelaars helpt u bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van alle soorten zakelijk vastgoed, zoals kantoren, bedrijfsruimten en winkels. Daarnaast heeft ons team bedrijfsmakelaars kennis en expertise op het gebied van beleggingsobjecten, herontwikkelingsvraagstukken en maatschappelijk en religieus vastgoed.

Van de Water is een full-service dienstverlener. We hebben een groot netwerk in de regio en kunnen daardoor vraag en aanbod snel en efficiënt aan elkaar koppelen. Dankzij onze gedegen kennis van de lokale markt zijn we veelgevraagd als registertaxateur.

Wilt u weten wat Van de Water Bedrijfsmakelaars voor uw organisatie kan betekenen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars. 

Wij staan voor je klaar.

Ontmoet ons team.

Een bedrijfsruimte kiest u voor langere tijd. Onze bedrijfsmakelaars adviseren u bij de aankoop of aanhuur van bedrijfshuisvesting in de regio Breda, Oosterhout en Tilburg. Daarbij brengen we zowel uw huidige als toekomstige wensen in kaart. Op basis daarvan gaan we voor u op zoek. Als het geschikte pand is gevonden, kunnen we namens u het juiste contract uitonderhandelen.

Daarom Van de Water Bedrijfsmakelaars

Maak kennis met ons!

Ons team van ervaren bedrijfsmakelaars staat klaar om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Maak een afspraak of laat je gegevens achter: dan nemen wij snel contact met u op. 

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.