Skip to content

Onze werkwijze
& expertise

Zakelijke markt?

Zo gaan wij te werk

Ons team van enthousiaste Bedrijfsmakelaars is op het gebied van bedrijfshuisvesting actief in Midden West Brabant vanuit onze kantoren in Breda, Oosterhout & Tilburg.

Ons relatienetwerk en klantenkring van projectontwikkelaars, aannemers, beleggers en ondernemers in een diversiteit aan branches is groot. Wij hebben uitstekende vertrouwensrelaties opgebouwd met de gemeenten in ons werkgebied. Wij werken intensief samen met onze relaties, zowel aan de vraag- als aanbodzijde en beschikken over een waardevol up-to-date relatiebestand met regionale en (inter)nationale organisaties die op zoek zijn naar bedrijfshuisvesting. Al onze opdrachtgevers, klein en groot, kunnen rekenen op onze actieve werkwijze en full service dienstverlening.

Wij zijn aangesloten bij NVM Business

Achtergrond

Onze expertise

Met ruim 40 jaar ervaring heeft onze afdeling Van de Water Bedrijfsmakelaars veel kennis, expertise en een groot netwerk opgebouwd bij de aan- en verkoop, aan- en verhuur van alle soorten zakelijke onroerend goed, zoals kantoren, bedrijfsruimten, winkels, beleggingsobjecten, herontwikkelingsvraagstukken, maatschappelijk en religieus vastgoed.

Waardebepaling

Taxaties

Wij zijn Register Taxateurs, aangesloten bij het NRVT, het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs en het TMI, het Taxatie Management Instituut. Het NRVT biedt de opdrachtgever de garantie dat hij een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelt. Het Taxatie Management Instituut (TMI) beschikt over een uniform Taxatie Management Systeem (TMS) voor commercieel vastgoed. Het systeem is ontwikkeld met als doel dat taxateurs werken vanuit dezelfde uitgangspunten. 

Wij taxeren in de heel Midden West Brabant voor aan- en verkoop en taxeren voor verschillende grootbanken, corporaties, gemeenten, ondernemers en eindgebruikers van bedrijfsmatig vastgoed, maar ook voor beleggers en projectontwikkelaars.

Afspraak met één van onze erkende bedrijfsmakelaars maken?