Skip to content

Van de Water Makelaars & Hypotheken

Droomwoning gevonden (en gekocht)?

Van een hypotheek op maat tot een succesvol bod – Van de Water Makelaars en Hypotheken staat voor je klaar. 

Aankoopbegeleiding
op maat

De woning van je dromen vinden en kopen, kan een grote uitdaging zijn. De woningmarkt is voortdurend in beweging en daardoor moet je vaak snel handelen. Met een deskundige aankoopmakelaar die de lokale markt door en door kent, vergroot je je kans op succes.

Van de Water Makelaars en Hypotheken heeft alles onder één dak om je bij je zoektocht te ondersteunen. Van een hypotheekadvies op maat en de gouden tip voor een woning tot een kritische waardebepaling en het uitbrengen van een passend bod: jij bepaalt wat jij nodig hebt.

Maak een afspraak met een van onze makelaars om, geheel vrijblijvend, jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Goed om te weten: we kunnen je ook helpen bij de verkoop of verhuur van je huidige woning.

meer lezen

Wat ik kan lenen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies van een onze onafhankelijke en erkend hypotheekadviseurs.

Daarom Van de Water Makelaars & Hypotheken

Bewezen ervaring

Sinds 1979 actief als makelaar en hypotheekadviseur 

Groot regionaal netwerk

Ruime kennis van en ervaring in de regionale en lokale markt 

Persoonlijk contact

Snel en vakkundig schakelen met een vaste contactpersoon 

Onafhankelijk advies

Van hypotheek tot vastgoed: jouw belang staat voorop

Wij helpen je zoeken!

Maak een zoekopdracht aan en we houden je per mail geheel vrijblijvend op de hoogte van ons nieuwe aanbod. 

Ons stappenplan

Scroll naar rechts om alle stappen te bekijken!

Swipe naar rechts voor alle stappen!

CONTACT OPNEMEN
Contact opnemen met één van onze kantoren is de eerste stap. Vanuit hier zullen wij het traject in gang gaan zetten en een afspraak inplannen. Dit kan op een van onze vestigingen of bij u thuis.
KENNISMAKING
Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zullen we eerst nader kennismaken en uw wensen bespreken in een persoonlijk kennismakingsgesprek.
BEGELEIDING
Na de kennismaking, zullen wij u begeleiden in het gehele aankooptraject. Van een bezichtiging, tot het plaatsen van een bieding. Wij nemen daar een adviserende rol in. U bepaalt te allen tijde.
KOOPOVEREENKOMST
Uiteindelijk zal dit leiden tot het opstellen en tekenen van de koopovereenkomst. Ook hierin zullen wij u begeleiden, zodat er niets over het hoofd wordt gezien en alles voorspoedig verloopt.
NOTARIS
Als de situatie onveranderd is, kan de laatste stap worden gezet: het ondertekenen van de akte van levering bij de notaris. Hiermee wordt de verkoop ook financieel afgerond.

Maak kennis met ons!

Onze makelaars kennen de lokale markt door en door. Tijdens een kosteloos gesprek zetten zij alle mogelijkheden inzichtelijk voor je op een rij. Zo vergroot je de kans om jouw droomwoning te vinden en kopen.

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.