Skip to content

Van de Water Makelaars en Hypotheken

Partner in nieuwbouw

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de lokale markt ondersteunen we professionele opdrachtgevers bij nieuwbouwprojecten.

Uitgebreide professionele dienstverlening

Van de Water is marktleider in nieuwbouw in de regio’s Breda, Oosterhout, Tilburg. Wij bieden professionele opdrachtgevers ondersteuning bij de initiëring en volledige voorbereiding van nieuwbouwprojecten en persoonlijke begeleiding bij de verkoop en afhandeling. Ook kunnen we adviseren over ontwikkelingslocaties, met behulp van haalbaarheidsstudies en marktvisies. 

Ons team van specialisten

Ontmoet ze hier!

Advisering

Een succesvol nieuwbouwproject begint met heldere marktinformatie. Van de Water voorziet tal van opdrachtgevers van marktanalyses en haalbaarheidsonderzoeken voor locaties en plannen. Onze marktinformatie is gebaseerd op landelijke bronnen, zoals de NVM, maar ook ons eigen bestand met woningzoekenden is een belangrijk instrument. Hiermee hebben we goed inzicht in zowel landelijke trends als regionale woonwensen.
Tijdens het ontwikkelproces en de verkoop of verhuur van een project blijven we onze opdrachtgevers van advies voorzien. 

Van de Water staat binnen de regio bekend als een betrouwbare partner in vastgoed. Wij krijgen daarom regelmatig informatie over locaties die mogelijk geschikt zijn voor herontwikkeling. Dankzij onze kennis van de markt en onze goede relaties met diverse gemeentelijke instanties kunnen wij snel een inschatting maken of herontwikkeling tot de mogelijkheden behoort. Als dit het geval is, zoeken wij binnen ons netwerk van aannemers en projectontwikkelaars een solide partij om de locatie te verwerven. 

Op

beoordeeld

met een 9,3 en een 9,1

Daarom Van de Water Makelaars & Hypotheken

Bewezen ervaring

Sinds 1979 actief als makelaar en hypotheekadviseur 

Groot regionaal netwerk

Ruime kennis van en ervaring in de regionale en lokale markt 

Persoonlijk contact

Snel en vakkundig schakelen met een vaste contactpersoon

Marktleider in nieuwbouw

Uw partner voor lokale projecten

Ontmoet onze specialisten!

Ons team staat graag voor je klaar.

Succesvol verkocht in de regio

Maak kennis met ons!

Van de Water is dé partner in nieuwbouw in de regio’s Breda, Oosterhout en Tilburg. Neem contact met ons op om geheel vrijblijvend alle mogelijkheden voor een samenwerking door te nemen.