Skip to content

Raamsdonksveer – Layers Raamsdonksveer – Ramgatseweg ong

4941 VN Raamsdonksveer

Layers Raamsdonksveer - Ramgatseweg ong

€ 175.000,- v.o.n. Kosten berekenen?

LAYERS Raamsdonksveer

Op dit moment is 50% van LAYERS Raamsdonksveer succesvol verkocht! Vraag de actuele beschikbaarheid bij één van de verkopend makelaars.

LAYERS Raamsdonksveer wordt gerealiseerd aan de Ramgatseweg op het bedrijventerrein Dombosch. Hier worden 22 bedrijfsunits gerealiseerd. Deze units zijn te koop en variëren in grootte van 92 m2 tot 112 m2. De units beschikken allen over een begane grond en een ...

LAYERS Raamsdonksveer

Op dit moment is 50% van LAYERS Raamsdonksveer succesvol verkocht! Vraag de actuele beschikbaarheid bij één van de verkopend makelaars.

LAYERS Raamsdonksveer wordt gerealiseerd aan de Ramgatseweg op het bedrijventerrein Dombosch. Hier worden 22 bedrijfsunits gerealiseerd. Deze units zijn te koop en variëren in grootte van 92 m2 tot 112 m2. De units beschikken allen over een begane grond en een volledige verdiepingsvloer. Tot slot wordt er de mogelijkheid gecreëerd om de units aan elkaar te schakelen waardoor er meer oppervlakte voor de koper gegenereerd kan worden.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij naar de brochure en de projectwebsite.

LAYERS
LAYERS creëert bedrijfsruimtes waar ondernemers hun volgende stap kunnen zetten en met trots kunnen ondernemen. LAYERS onderscheidt zich door een einde te maken aan de grijze, blikkerige bedrijfsruimtes die op alle bedrijventerreinen zijn waar te nemen. De onderscheidende architectuur, het gebruik van veel glas en het bekleden van hout aan de gevel geven LAYERS zijn unieke look & feel.

Beschikbaar
De totale vloeroppervlakten variëren van 92 m2 tot 112 m2 (BVO’s). verdeeld over een begane grond en een volledige verdiepingsvloer. De koopsommen starten vanaf €165.000 en lopen tot €210.000 VON te vermeerderen met BTW. Voor een gedetailleerd overzicht verwijzen we u naar de bijgevoegde brochure. Vraag ons naar de actuele beschikbaarheid.

Opleveringsniveau
- Overheaddeur*
- Aluminium harmonicadeuren voorzien van glas*
- Begane grondvloer beton monoliet glad (1.000kg/m2)
- Verdiepingsvloer bestaat uit kanaalplaatvloer met naden opgevuld (400kg/m2)
- Raamkozijnen aluminium voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters
- Meterkast voorzien van invoer elektra/water/internet (aansluitkosten niet in koopsom inbegrepen)
- Dak doorvoer ter voorbereiding aanleg zonnepanelen
- Vrije hoogte begane grond ca. 3,7m
- Vrije hoogte eerste etage ca. 3,2 m

*Afhankelijk van unitkeuze

Planning
De bouw vangt aan nadat minimaal 70% van het project is verkocht en de omgevingsvergunning is verleend. Start bouw zal naar verwachting aanvangen in kwartaal 1 van 2023 waarbij de oplevering naar verwachting in kwartaal 3 van 2023 zal zijn. Hier zijn geen rechten aan te ontlenen.

Bestemming
De bestemming van het perceel is ‘Bedrijventerrein’. De locatie is daarmee bestemd voor bedrijven en bedrijfsactiviteiten die zijn genoemd in bedrijvenlijst tot en met milieucategorie 4.2. Voor de bedrijvenlijst en aanvullende informatie over de bestemming kunt u de projectmakelaar raadplegen.

Projectnotaris
Notariaat Van Benthem & Keulen te Utrecht zal de overdracht begeleiden. Daarbij worden opgesteld:

• Koopovereenkomst (grond)
• Aannemingsovereenkomst (bouw)

• Akte van levering
De akte wordt getekend bij de notaris waarmee het eigendom over gaat op de koper

Omgevingsvergunning
De omgevingsvergunning die nodig is voor de realisatie van de bouw is nog niet verstrekt. Eventuele specifieke vergunningen voor het gebruik zullen door koper moeten worden aangevraagd.

Disclaimer
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kan de uitgever niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Deze advertentie kan niet worden gezien als een aanbod dat juridisch bindend kan worden geaccepteerd door een geïnteresseerde.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Prijs€ 175.000,- v.o.n.

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar2023

Oppervlaktes en inhoud

 • HoofdbestemmingBedrijfsruimte
 • Totale oppervlakte112
 • Perceeloppervlakte5.581 m2
 • Bedrijfshal vloerbelasting1000 kg/m2
 • Bedrijfshal vrije hoogte370 cm
 • Oppervlakte bedrijfsruimte112 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerplaatsen2

Overig

 • In units vanaf92 m² bedrijfsruimte

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!