Skip to content

Raamsdonksveer – Layers Raamsdonksveer – Ramgatseweg ong

4941 VN Raamsdonksveer

Layers Raamsdonksveer - Ramgatseweg ong

€ 170.000,- v.o.n. Kosten berekenen?

LAYERS Raamsdonksveer

LAYERS Raamsdonksveer wordt gerealiseerd aan de Ramgatseweg op het bedrijventerrein Dombosch 1. Hier worden 44 bedrijfsunits gerealiseerd. Deze units zijn te koop en variëren in grootte van 92 m² tot 112 m². De units beschikken allen over een begane grond en een volledige verdiepingsvloer. Tot slot wordt er de mogelijkheid gecreëerd om de units aan elkaar te schakelen waardoor er ...

LAYERS Raamsdonksveer

LAYERS Raamsdonksveer wordt gerealiseerd aan de Ramgatseweg op het bedrijventerrein Dombosch 1. Hier worden 44 bedrijfsunits gerealiseerd. Deze units zijn te koop en variëren in grootte van 92 m² tot 112 m². De units beschikken allen over een begane grond en een volledige verdiepingsvloer. Tot slot wordt er de mogelijkheid gecreëerd om de units aan elkaar te schakelen waardoor er meer oppervlakte voor de koper gegenereerd kan worden.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij naar de brochure en de projectwebsite.

LAYERS:
LAYERS creëert bedrijfsruimtes waar ondernemers hun volgende stap kunnen zetten en met trots kunnen ondernemen. LAYERS onderscheidt zich door een einde te maken aan de grijze, blikkerige bedrijfsruimtes die op alle bedrijventerreinen zijn waar te nemen. De onderscheidende architectuur, het gebruik van veel glas en het bekleden van hout aan de gevel geven LAYERS zijn unieke look en feel.

Beschikbaar:
De totale vloeroppervlakten variëren van 92 m² tot 112 m² (BVO). verdeeld over een begane grond en een volledige verdiepingsvloer. De koopsommen starten vanaf € 165.000 en lopen tot € 210.000 V.O.N. te vermeerderen met BTW. Voor een gedetailleerd overzicht verwijzen we u naar de brochure. Vraag ons naar de actuele beschikbaarheid.

Type: A+
Bouwnummer: A1, A11, A12, A22, B1, B11, B12, B22
Grootte: van 92 m² tot 111 m²
Koopsom (V.O.N., excl. BTW): van €185.000,-- tot € 210.000,--

Type: A
Bouwnummer: A2, A10, A13, A21, B2, B10, B13, B21
Grootte: van 92 m² tot 111 m²
Koopsom (V.O.N., excl. BTW): van € 175.000,-- tot € 200.000,--

Type: B
Bouwnummer: A3-A9, A14-A20, B3-B9, B14-B20
Grootte: van 94 m² tot 112 m²
Koopsom (V.O.N., excl. BTW): van € 160.000,-- tot € 185.000,--

Opleveringsniveau:
- Overheaddeur* (elektrisch bedienbaar)
- Aluminium harmonicadeuren voorzien van glas* (handmatig bedienbaar)
- Begane grondvloer beton monoliet glad (1.000kg/m2)
- Verdiepingsvloer bestaat uit kanaalplaatvloer met naden opgevuld (400kg/m2)
- Raamkozijnen aluminium voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters
- Meterkast voorzien van invoer elektra/water/internet (aansluitkosten niet in koopsom inbegrepen)
- Dak doorvoer ter voorbereiding aanleg zonnepanelen
- Vrije hoogte begane grond ca. 3,7m
- Vrije hoogte eerste etage ca. 3,2 m

Reserveringslijst:
De reserveringslijst met de actuele beschikbaarheid kan worden opgevraagd bij één van de projectmakelaars.

Planning:
De bouw vangt aan nadat minimaal 70% van het project is verkocht en de omgevingsvergunning is verleend. De verwachte oplevering is in kwartaal 2 van 2023, echter zijn hieraan geen rechten te ontlenen.

Omgevingsvergunning:
De omgevingsvergunning die nodig is voor de realisatie van de bouw is nog niet verstrekt. Eventuele specifieke vergunningen voor het gebruik zullen door koper moeten worden aangevraagd.

Bestemming:
De bestemming van het perceel is ‘Bedrijventerrein’. De locatie is daarmee bestemd voor bedrijven en bedrijfsactiviteiten die zijn genoemd in bedrijvenlijst tot en met milieucategorie 4.2. Voor de bedrijvenlijst en aanvullende informatie over de bestemming kunt u de projectmakelaar raadplegen.

Projectnotaris:
Notariaat Van Benthem en Keulen te Utrecht zal de overdracht begeleiden. Daarbij worden opgesteld:

• Koopovereenkomst (grond)
• Aannemingsovereenkomst (bouw)
• Akte van levering

De akte wordt getekend bij de notaris waarmee het eigendom over gaat op de koper

Zekerheidsstelling:
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom overmaken op een rekeningnummer van Notariaat Van Benthem en Keulen.

Betaling:
De betaling vindt plaats in termijnen. Het eerste termijn betreft de aankoop van de grond. Naar mate de bouw vordert worden de verschillende termijnen in rekening gebracht. In het geval er een hypothecaire lening is afgesloten zal de bank doorgaans de betaling verrichten.

Vereniging van eigenaars:
Zoals gebruikelijk bij een bedrijfsverzamelgebouw wordt het geheel gesplitst in appartementsrechten. Kopers zijn automatisch lid van de vereniging van eigenaars die beheerd wordt door een externe beheerder. Iedere eigenaar heeft stemrecht in de vereniging. De vereniging is er om de kwaliteit van het complex te waarborgen. Zaken die geregeld worden binnen de VVE zijn:

- opstalverzekering;
- aansprakelijkheidsverzekering;
- onderhoudsreserveringen voor o.a. het dak;
- onderhoud buitenterrein;
- gevelreiniging;
- gladheidsbestrijding;
- collectieve beveiliging;
- etc.

Energielabel:
Verkoper stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen definitief energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol een energielabel te kunnen opstellen.

Afhankelijk van de gebouwfuncties die de nieuwe eigenaar/gebruiker aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot een energielabel. De nieuwe eigenaar/gebruiker neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten opvragen van dit definitieve energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.
De nutsbedrijven leggen tegenwoordig alleen (hoofd)leidingwerk aan op particulier terrein als daarvoor rechten zijn gevestigd. Deze rechten op het hebben, houden, onderhouden, vervangen of verwijderen van dit leidingwerk worden gevestigd via de splitsingsakte.

De koper mag de op basis van de koop-/aannemingsovereenkomst gekochte appartementsrechten pas verkopen na één jaar na sleuteloverdracht of anders met schriftelijke toestemming van de verkoper. Hiervoor worden in de overeenkomst omstandigheden omschreven ten gevolge waarvan deze toestemming niet geweigerd kan worden.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kan de uitgever niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Deze Funda advertentie kan niet worden gezien als een aanbod dat juridisch bindend kan worden geaccepteerd door een geïnteresseerde.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Prijs€ 170.000,- v.o.n.

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar2023

Oppervlaktes en inhoud

 • HoofdbestemmingBedrijfsruimte
 • Totale oppervlakte112
 • Perceeloppervlakte5.581 m2
 • Bedrijfshal vloerbelasting1000 kg/m2
 • Bedrijfshal vrije hoogte370 cm
 • Oppervlakte bedrijfsruimte56 m2
 • Oppervlakte kantoorruimte56 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerplaatsen2

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!