Skip to content

Goirle – Land van Anna | Appartementen Leijzicht

Land van Anna | Appartementen Leijzicht

5051 HC Goirle

Omschrijving

WONEN MET HET MOOISTE UITZICHT VAN BRABANT
Aan de voet van het meanderende Beekdal van de Nieuwe Leij vind je het meest exclusieve deelgebied: Aan de Leij. De beek verschuilt zich voor een deel ook achter het groen van de tuin van Huize Anna. Hier bevindt zich een prachtige strook van royale villakavels, vrijstaande villa’s en luxueuze appartementen omringd door het Goirlese landschap.
Een gedeelte van de tuin, achter Huize Anna, wordt opengesteld voor recreatief gebruik en vormt straks onderdeel van het openbaar gebied. Alle woningen in dit deelgebied hebben een directe relatie met het beekdal en hebben prachtig zicht op het achtergelegen landschap.

APPARTEMENTEN LEIJZICHT
Wonen met uitzicht over het beekdal en Landgoed Gorp en Roovert in een modern vormgegeven appartementengebouw met 'high-end' appartementen en penthouses. Woon je in Leijzicht dan is luxe een gegeven. De glazen gevels van vloer tot plafond zorgen voor een geweldig panoramisch uitzicht. Naast de royale living en eetkeuken is het ook buiten ontspannen en genieten op het grote en zonnige privé-terras met vrij uitzicht over de natuur en het beekdal van de Nieuwe Leij.
PARKEREN EN BERGINGEN

Onder appartementengebouw Leijzicht komt een stallingsgarage met voor elke woning twee privé parkeerplaatsen* en een berging (met stroompunt). Het is (optioneel) mogelijk om de parkeerplaats van een laadpaal te voorzien voor elektrisch laden. Via een beveiligde speedgate aan de oostzijde van het woongebouw kom je de garage binnen. Vanuit de garage is het mogelijk om met de lift of de trap binnendoor naar je woonverdieping te gaan. Er zijn twee lift- en trapopgangen in het gebouw waardoor de verkeersruimte op de verdiepingen gedeeld wordt door slechts drie appartementen. De oprijlaan en het voorplein bij de entrees zijn privé gebied, exclusief voor de bewoners en hun gasten.

OPLEVERING TWEEDE KWARTAAL 2025
De bouw van de appartementen Leijzicht is in volle gang en het gebouw is op hoogte. Bezoek de locatie van Leijzicht via de Watermolenstraat in Goirle en zie hoe schitterend het gebouw grenst aan de natuur.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 900.000,- t/m € 1.100.000,-
  • Inhoud518-582 m2
  • Woonoppervlakte162-182 m2

Bouwtypes

1 van de 7 vrij

Aan de Leij - Appartementen

Interesse in Land van Anna | Appartementen Leijzicht

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Tilburg

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

(013) 5 952 952