Skip to content

Oosterhout – Zwaaikom (IN VOORBEREIDING)

4902 NS Oosterhout

Zwaaikom (IN VOORBEREIDING)

Koopsommen nog niet bekend

IN VOORBEREIDING: ZWAAIKOM FASE 2

Wonen in de Zwaaikom
Midden in het historische hart van Oosterhout ligt het eiland genaamd ‘de Zwaaikom’. Op deze unieke locatie worden diverse stijlvolle woningen gerealiseerd als onderdeel van het project De Zwaaikom. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en winkelhart van Oosterhout, geniet u hier van het beste van twee werelden: wonen ...

IN VOORBEREIDING: ZWAAIKOM FASE 2

Wonen in de Zwaaikom
Midden in het historische hart van Oosterhout ligt het eiland genaamd ‘de Zwaaikom’. Op deze unieke locatie worden diverse stijlvolle woningen gerealiseerd als onderdeel van het project De Zwaaikom. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en winkelhart van Oosterhout, geniet u hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer én omringd door voorzieningen. En, met de aanleg van diverse wandelpaden en veel groen, is het overal op het eiland heerlijk wonen.

Het plan
De bouw van de eerste ca. 360 huur- en koopwoningen op het Eiland is inmiddels van start gaan. De verkopen van de diverse fases zullen doorlopend plaatsvinden in 2021-2022. Of u nu kiest voor een modern appartement, een prachtige rij- of hoekwoning of een royale twee-onder-een-kapwoning, op het Eiland vindt u altijd de woning die bij u past.

(1) NU IN VERKOOP: ZWAAIKOM FASE 2 - 24 WONINGEN - DE SCHEEPSKADE
Na de succesvolle verkoop van fase 1 is Van Arnhem bouwgroep begonnen met de voorbereidingen van fase 2. Deze fase bestaat uit 24 woningen variërend in grootte. De woningen zijn verdeeld in 10 twee-onder-een-kap woningen, 4 hoekwoningen en 10 rijwoningen. De verkoop hiervan is gestart

(2) IN VOORBEREIDING: ZWAAIKOM FASE 2 - 48 APPARTEMENTEN
Op de kop van het eiland worden er 48 unieke appartementen gerealiseerd door Roosdom Tijhuis. Naar verwachting zal deze fase in het 3e kwartaal van 2022 in verkoop gaan.

(3) NU IN VERKOOP: ZWAAIKOM FASE 2 - 29 WONINGEN
Goed nieuws in Oosterhout! Na de succesvolle verkoop van de Zwaaikom fase 1, is Roosdom Tijhuis op woensdag 9 maart opnieuw gestart met de verkoop van 29 fraaie woningen (in de typen Havenkade en Dok 7) in plan Zwaaikom fase 2. De woningen zijn verdeeld in rij- en hoekwoningen met een koopsom vanaf € 399.500,- v.o.n..

(4) NU IN VERKOOP: ZWAAIKOM FASE 3 - 22 APPARTEMENTEN - DE BRUGWACHTER
Op het zuidwesten van het Eiland gaat Van Arnhem Bouwgroep 21 luxe appartementen realiseren gevarieerd van 125 m² tot 145 m². Er zijn nog enkele appartementen niet verkocht.

(5) NU IN VERKOOP: ZWAAIKOM FASE 3 - 6 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN - HET BOOTHUYS
Op het zuiden van het Eiland worden 6 halfvrijstaande woningen gerealiseerd. Deze prachtige, ruime woningen grenzen met de achtertuin aan de Oude Haven. Nog slechts een enkele woning is niet verkocht.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen op dit Eiland? Laat dan uw gegevens achter via onze website. Wij brengen u automatisch per e-mail op de hoogte indien er nieuwe informatie beschikbaar komt.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • PrijsKoopsommen nog niet bekend

Overig

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!