Skip to content

Oosterhout – Zwaaikom: het Boothuys

4905 AS Oosterhout

Zwaaikom: het Boothuys

€ 780.000,- t/m € 825.000,- Kosten berekenen?

WELKOM IN DE ZWAAIKOM
Midden in het historische hart van Oosterhout ligt het eiland genaamd ‘de Zwaaikom’. Op deze unieke locatie worden diverse stijlvolle woningen gerealiseerd als onderdeel van het project De Zwaaikom. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en winkelhart van Oosterhout, geniet u hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer é...

WELKOM IN DE ZWAAIKOM
Midden in het historische hart van Oosterhout ligt het eiland genaamd ‘de Zwaaikom’. Op deze unieke locatie worden diverse stijlvolle woningen gerealiseerd als onderdeel van het project De Zwaaikom. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en winkelhart van Oosterhout, geniet u hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer én omringd door voorzieningen. En, met de aanleg van diverse wandelpaden en veel groen, is het overal op het eiland heerlijk wonen.

De situatie
De halfvrijstaande villa’s liggen direct aan het water rond het Eiland en kijken uit op jachthaven Den Ouwe Sluis. Vanaf uw royale dakterras heeft u een geweldig uitzicht op het water en de omgeving van het Eiland. Rust en ruimte komen hier samen op deze unieke plek, maar toch woont u op een steenworp afstand van het centrum van Oosterhout. Alle woningen beschikken over een ruime kavel en voldoende parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 780.000,- t/m € 825.000,-

Overig

Oppervlaktes en inhoud

  • Inhoud680 m2
  • Woonoppervlakte167 m2
  • Perceeloppervlakte309-352 m2

Bouwtypes

0 van de 6 vrij

Halfvrijstaande woning

Type Havenvilla's

€ 780.000,- t/m € 825.000,-

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!