Skip to content

Goirle – Land van Anna fase 2 (IN VOORBEREIDING)

5051 HC Goirle

Land van Anna fase 2 (IN VOORBEREIDING)

€ 355.000,- t/m € 575.000,- Kosten berekenen?

In Land van Anna smelt de dorpse gezelligheid van Goirle samen met de prachtige groene natuur van het Beekdal, de beek de Nieuwe Leij en Landgoed Gorp en Roovert. Land van Anna is ‘’omlijst’’ met cultuurhistorie en wordt duurzaam, klimaatadaptief en natuurinclusief. De directe buur van Land van Anna - Gorp en Roovert - is Brabants grootste landgoed in familiebezit ...

In Land van Anna smelt de dorpse gezelligheid van Goirle samen met de prachtige groene natuur van het Beekdal, de beek de Nieuwe Leij en Landgoed Gorp en Roovert. Land van Anna is ‘’omlijst’’ met cultuurhistorie en wordt duurzaam, klimaatadaptief en natuurinclusief. De directe buur van Land van Anna - Gorp en Roovert - is Brabants grootste landgoed in familiebezit en is vrij toegankelijk voor publiek. Voor bewoners van Land van Anna is het straks een heerlijk natuurrijk gebied om doorheen te struinen. Langs fiets- en wandelpaden geniet je hier van bos, heide, weilanden, vennen en beekjes.
In het dorpscentrum van Goirle zijn meer dan genoeg voorzieningen, zowel voor een gezellige avond met vrienden als scholen, sport- en vrije tijd clubs voor de kinderen. Geniet van de prachtige groene omgeving of fiets naar Tilburg en ontdek deze bruisende Brabantse stad.

Stoer en industrieel wonen omarmd door de natuur
Met respect voor het verleden én de natuur is Rondom de Fabriek vormgegeven. Anderhalve eeuw geleden richtte Hendrik van Puijenbroek hier de ‘Textielfabrieken H. van Puijenbroek’ op. Dit Goirlese cultureel erfgoed is gekoesterd door monumenten te restaureren en het ontwerp van de nieuwbouw af te stemmen op de architectuur en uitstraling van de eeuwenoude fabrieksgebouwen.\

**Sales Gallery - elke vrijdagmiddag van 14.00 – 17.00 uur geopend**
Op de locatie van de nieuwe duurzame woonwijk Land van Anna is een Sales Gallery geopend. Belangstellenden zijn voor een kennismaking met het project van harte welkom in het voormalige hoofdkantoor van HAVEP aan de Bergstraat 50 in Goirle. Wij geven u graag uitgebreide informatie over het bijzondere gebiedsconcept en de energiezuinige woningen in Land van Anna. De Sales Gallery is elke vrijdagmiddag en af en toe op zaterdag zonder afspraak te bezoeken. Bezoek de website voor exacte openingstijden.

Adres:
Bergstraat 50, 5051 HC Goirle
1e verdieping (er is geen lift aanwezig)

In deelgebied Rondom de Fabriek komen 42 stoere rijwoningen, 17 statige, industriële XL-herenhuizen, appartementen en beneden-bovenwoningen. De appartementen en beneden-bovenwoningen worden verhuurd waardoor vanzelf een mooie mix aan bewoners ontstaat. Oud(er) en jong, stellen, kleine en grote gezinnen en alleenstaanden, iedereen leeft gezellig en gemoedelijk samen.

Stoere rijwoningen (100 – 123 m²)
Er zijn 4 typen rijwoningen met fijne privé tuin en een parkeerplaats. Je hebt de keuze uit een rijwoning Bergstraat, rijwoning Sheddak en rijwoning de Weverij I en II. De woonoppervlakten lopen uiteen van circa 100 tot circa 123 m². Opvallend aan de rijwoningen is het bijzondere gedetailleerde metselwerk. Er is telkens iets nieuws te ontdekken. Dit wordt echt heel mooi!

Statige herenhuizen (167 – 168 m²)
De herenhuizen type Magazijn I en II zijn opvallend ruim met circa 167 - 168 m². De woningen verschillen van elkaar door de kapvorm. Type Magazijn I heeft een schuin dak en type Magazijn II heeft een plat dak, waardoor extra ruimte op de 2e verdieping ontstaat. Opvallend aan de herenhuizen is de ruime berging/atelier achter de privé tuin. Dit ‘magazijn’ biedt allerlei gebruiksmogelijkheden. Hier is perfect kantoor aan huis, hobby- of yogaruimte mogelijk.

Fase 2 Land van Anna is in voorbereiding, er is op dit moment nog geen uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar. Heb je interesse in één van deze woningen schrijf je dan in via de projectwebsite. Je wordt op de hoogte gehouden van het project en ontvangt als eerste informatie als de verkoop van start gaat. De ontwikkelaar behoudt zich het recht voor om een deel van de rijwoningen niet te verkopen maar als huurwoning aan te bieden. De start verkoop staat gepland voor het 2e kwartaal van 2023.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 355.000,- t/m € 575.000,-

Bouwtypes

Tussenwoning

Rondom de Fabriek - Sheddakwoningen

€ 355.000,- t/m € 355.000,-

Tussenwoning

In de Velden - Beneden-/Bovenwoningen

Tussenwoning

Rondom de Fabriek - Rijwoningen

€ 355.000,- t/m € 355.000,-

Tussenwoning

Rondom de Fabriek - Herenhuizen

€ 575.000,- t/m € 575.000,-

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!