fbpx Skip to content

Tilburg – Goirkestraat 6

5046 GK Tilburg

Goirkestraat 6

€ 825.000,- k.k. Kosten berekenen?

Object:
Het geheel bestaat uit twee geschakelde percelen aan de Goirkestraat 6-6a te Tilburg. Op het eerste perceel is een ruime woning gelegen welke volledig in gebruik is als studentenhuis. Het object telt vijf slaapkamers, een badkamer, een ruimte keuken en een grote tuin. Op het naastgelegen perceel zijn een berging, bedrijfsruimte en twaalf garageboxen gesitueerd. Het geheel is ...

Object:
Het geheel bestaat uit twee geschakelde percelen aan de Goirkestraat 6-6a te Tilburg. Op het eerste perceel is een ruime woning gelegen welke volledig in gebruik is als studentenhuis. Het object telt vijf slaapkamers, een badkamer, een ruimte keuken en een grote tuin. Op het naastgelegen perceel zijn een berging, bedrijfsruimte en twaalf garageboxen gesitueerd. Het geheel is in verhuurde staat.

Omgeving:
Het geheel is gelegen aan de Goirkestraat, een statige boomrijke laan in de wijk “Goirke”. Gelegen ten noordoosten van het centrum van Tilburg. Zowel de ringbanen als het stadscentrum zijn binnen enkele minuten te bereiken. Het centraal station is op korte afstand gelegen. In de directe omgeving van het object is een Jumbo supermarkt gelegen met enkele dagwinkels en daghoreca.

Algemeen:
Tilburg is met ruim 200.000 inwoners één van de grotere steden van Nederland. Tilburg ligt in het hart van de Provincie Noord-Brabant, in een regio die wordt aangeduid als Midden-Brabant. In deze regio wonen bijna een half miljoen mensen. Mede vanwege de enorme variatie in opleidingen is in Tilburg elk type werknemer te vinden. De groei van de werkgelegenheid is groot. Bedrijven kiezen voor vestiging in deze regio vanwege de goede bereikbaarheid, de kwaliteit van de woonomgeving en de uitmuntende onderwijsinstellingen. In regio Tilburg is ruimte, werk, cultuur en vertier. Er zijn legio mogelijkheden om te studeren, uit te gaan, te winkelen en te werken. Kenmerkend voor Tilburg is de aanwezige ondernemersgeest, welke een gezonde basis vormt voor een positieve economische groei.

Bereikbaarheid:
De locatie is gelegen nabij de Ringbaan-Noord welke zorgt voor een directe verbinding met het centrum en de andere delen van Tilburg. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed te noemen, op zéér korte afstand zijn verschillende bushaltes gelegen welke in directe verbinding staan met het centraal station van Tilburg.

Oppervlakte:
Het object omvat circa:
- Woonoppervlak circa 185 m² GBO
- Bedrijfsruimte: circa 231 m² VVO
- Kantoorruimte: circa 14 m² VVO
- Bergruimte/ magazijn: circa 50 m² VVO
- 12 Garageboxen : circa 16 m² VVO per BOX

Parkeren:
Ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en gratis parkeervoorzieningen in de directe omgeving.

Perceel 1:
Volgens de Rijksdienst voor het Kadaster en de openbare registers in Nederland, blijkt uit de kadastrale registratie van het terrein het navolgende:
- Gemeente: Tilburg
- Sectie: N
- Nummer: 8390
- Grootte: 2 are 27 centiare
- Locatie: Goirkestraat 6, 5046 GK Tilburg

Perceel 2:
Volgens de Rijksdienst voor het Kadaster en de openbare registers in Nederland, blijkt uit de kadastrale registratie van het terrein het navolgende:
- Gemeente: Tilburg
- Sectie: N
- Nummer: 8391
- Grootte: 18 are 73 centiare
- Locatie: Goirkestraat 6A, 6B en 6/01 t/m 6/12 5046 GK Tilburg

Vraagprijs:
De vraagprijs bedraagt € 825.000,-- k.k.

Aanvaarding:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Huuropbrengst:
€ 37.440,-- per jaar.

Contract:
Standaard NVM-koopovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Bestemming:
Thans is van toepassing deels van toepassing “Goirkestraat beschermd stadsgezicht 2012” vastgesteld op 22 januari 2013 door de gemeente Tilburg. Dit geldt enkel voor de woning. Het perceel met het bedrijfsobject en de garageboxen valt onder “Groeseind 2017” vastgesteld op 17 maart 2018 door de gemeente Tilburg.

Het perceel met het bedrijfsobject en de garageboxen valt onder “Groeseind 2017” vastgesteld op 17 maart 2018 door de gemeente Tilburg.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Geen BTW van toepassing.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusVerkocht
  • Prijs€ 825.000,- k.k.

Bouw

  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar1967

Warning: A non-numeric value encountered in /home/vandewater/domains/vandewatergroep.nl/public_html/wp-content/themes/jupiterx-child/bog/functions.php on line 260

Oppervlaktes en inhoud

  • HoofdbestemmingBelegging

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!