fbpx Skip to content

Raamsdonksveer – Lissenveld 43

4941 VL Raamsdonksveer

Lissenveld 43

€ 67.500,- p/j. Kosten berekenen?

Lissenveld 43 Raamsdonksveer

Object:
Te huur een representatieve kantoor- bedrijfsruimte en showroom gesitueerd op een absolute zichtlocatie langs de rijksweg A27 op bedrijventerrein “Dombosch I” te Raamsdonksveer.

Het object is onderverdeeld in circa 203 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 763 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en verdieping. Deelverhuur per verdieping is bespreekbaar. Beide verdiepingen zijn voorzien van eigen ...

Lissenveld 43 Raamsdonksveer

Object:
Te huur een representatieve kantoor- bedrijfsruimte en showroom gesitueerd op een absolute zichtlocatie langs de rijksweg A27 op bedrijventerrein “Dombosch I” te Raamsdonksveer.

Het object is onderverdeeld in circa 203 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 763 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en verdieping. Deelverhuur per verdieping is bespreekbaar. Beide verdiepingen zijn voorzien van eigen toilet, pantry en nutsaansluitingen. Verhuurder is bereid om in overleg met de nieuwe huurder het object volledig naar wens te moderniseren. De bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur welke uitkomt in een gemeenschappelijke corridor. Ideaal voor overdekt laden- en lossen van goederen. Aan zijn op een geasfalteerd terrein 20 parkeerplaatsen aanwezig.

Ligging en bereikbaarheid:
Het bedrijfsobject is gelegen op bedrijventerrein Dombosch I, op een goed bereikbare locatie nabij de op- en afritten van de rijksweg A27. Inmiddels zijn op bedrijvenpark Dombosch I gevestigd: CSi, Louwman & Parqui, Leen Bakker (distributiecentrum), Stork, Conveyors, Evodos, Van de Lande en Holmatro.

Dombosch is een bedrijventerrein van regionale allure. Vooral de bijzonder gunstige ligging met onder meer eigen op- en afrit op Rijksweg A-27 is voor ruim 220 bedrijven de reden geweest zich in de gemeente te vestigen. Dombosch ligt dicht bij de Randstad op slechts 30 minuten van Rotterdam en op minder dan een uur van Amsterdam en Den Haag. De bedrijven van Dombosch bieden voor circa 30% werkgelegenheid aan de inwoners van de gemeente Geertruidenberg.

Oppervlakte:
Het navolgende metrage wordt voor verhuur aangeboden:

Metrage (in m²):
Kantoorruimte begane grond (nr. 43) circa 272 m²
Kantoorruimte 1ste verdieping (nr. 43) circa 491 m²
Bedrijfsruimte hal circa 203 m²

Het object is zowel in haar geheel als in delen te huur, vanaf circa 220 m² kantoorruimte.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn 20 parkeerplekken beschikbaar.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 67.500 per jaar, exclusief BTW.

De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt 100,-- per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 750,-- per maand exclusief BTW als voorschot op vergoeding voor bijkomende leveringen en diensten. De kosten van water en elektra zijn bij de servicekosten inbegrepen. Elektra wordt jaarlijks achteraf verrekend op basis van het werkelijke verbruik, aan de hand van een eigen tussenmeter.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode:
In overleg.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Kadastraal:
Gemeente: RAAMSDONK
Sectie: K
Nummer: 984
Oppervlakte: 7.980 m²

Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:

Bedrijfsruimte:
- betonvloer;
- TL-verlichtingsarmaturen;
- vrije hoogte circa 3 m¹
- overheaddeur op maaiveldniveau;
- overdekt laad- en losperron voor gezamenlijk gebruik.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW in geval van huur. Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van 10% van de koopsom in geval van koop.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder/koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur/verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs/koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder/verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Prijs€ 67.500,- p/j.

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1975

Oppervlaktes en inhoud

 • HoofdbestemmingKantoorruimte
 • Totale oppervlakte966
 • Bedrijfshal vrije hoogte300 cm
 • Oppervlakte kantoorruimte763 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerplaatsen20

Overig

 • In units vanaf220 m² kantoorruimte
 • LocatieBedrijventerrein

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!