Skip to content

Tilburg – Bisschop Zwijsenstraat 119

Bisschop Zwijsenstraat 119

Tilburg

Omschrijving

Op loopafstand van het stadscentrum bieden wij u dit ruim opgezet en net afgewerkt 2-kamer appartement met eigen tuin en stenen berging aan. Het voormalige pand is gesplitst in twee appartementen. Het betreffende appartement bevindt zich op de begane grond en is in circa 2007 geheel gemoderniseerd.

Het appartement is grotendeels voorzien van laminaatvloeren (2021), structuur wandafwerking en schuurwerk plafondafwerking. Het appartement is daarnaast voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en heeft een groen energielabel C !!

Het appartement heeft onder andere voorzien een ruim woongedeelte van in totaal circa 51m², bestaande uit een apart eetgedeelte/ woonkeuken met moderne keukeninrichting en een uitgebouwde woonkamer. In het appartement is daarnaast een ruime slaapkamer en een nette badkamer aanwezig. De stadstuin ligt op het zonnige westen.

De ligging van het appartement is ideaal: het ligt op loopafstand van het bruisende stadscentrum met al zijn voorzieningen, de Schouwburg, bioscoop en het Pieter Vreedeplein. De hippe Piushaven is daarnaast om de hoek gelegen!
Het Centraal Station en diverse uitvalswegen (de ringbanen en snelweg A58) zijn tevens nabij gelegen.

Bouwjaar: oorspronkelijk ca. 1924, gemoderniseerd in ca. 2007
Woonoppervlakte: ca. 65m²
Servicekosten: ca. € 131,- per maand (inclusief voorschot gas/ water/ elektra/ tv/ internet/ opstalverzekering)
Aanvaarding: in overleg

Indeling

Begane grond
Centrale, gezamenlijke entree met meterkast en toegang tot het appartement.

Appartement begane grond
Aan de voorzijde van het appartement is een ruim eetgedeelte/ woonkeuken circa 20m² met laminaatvloer, structuur wandafwerking en schuurwerk plafondafwerking aanwezig.
De keukeninrichting is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser.

Licht betegelde badkamer voorzien van een vaste wastafel, inloopdouche met thermostaat kraan en een toilet.

Ruime slaapkamer circa 9m² met laminaatvloer, structuur wandafwerking en schuurwerk plafondafwerking.

Uitgebouwde woonkamer circa 31m² (inclusief doorloop) met laminaatvloer, structuur wandafwerking, schuurwerk plafondafwerking en een sola tube (voor extra lichtinval).
De totale oppervlakte van het eetgedeelte (inclusief keuken) en woonkamer bedraagt maar liefst circa 51m².

Vanuit de woonkamer is de stadstuin te bereiken. De bestrate tuin van circa 15m² is op het zonnige westen gelegen en heeft een eigen stenen berging.

Stenen berging met c.v. combi ketel (circa 2007), aansluitingen voor de wasapparatuur en een achterom.

Algemeen
- Goed onderhouden 2-kamer appartement met eigen tuin.
- Eigen vrijstaande stenen berging.
- Ideale en zeer centrale ligging.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Vraagprijs€ 250.000,- k.k.
  • Soort objectAppartement
  • Bouwjaar1924
  • Bouwjaar toelichtingin 2007 gemoderniseerd
  • BouwvormBestaande bouw
  • LiggingenIn centrum, In woonwijk

Interesse in Bisschop Zwijsenstraat 119?

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Paul Hulskes

Makelaar RM