Skip to content

Oosterhout – Van Someren-Downerlaan 22

Van Someren-Downerlaan 22

Oosterhout

Omschrijving

Op de 2e verdieping van residentie 'Les Arcades' gelegen driekamerappartement met een op het zuiden gesitueerd balkon (ca. 10m²), een eigen vaste parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. Het appartement is gelegen op een fraaie locatie aan een waterpartij.

Indeling:
Gemeenschappelijke parkeerkelder:
Parkeerkelder met een eigen vaste parkeerplaats en een ruime berging voorzien van elektra.

Begane grond (centrale hal):
Entree/hal met brievenbussen en intercom met videofoon installatie, toegang tot het trappenhuis en toegang tot de liftinstallatie.

Appartement (privé gedeelte):
Entree/hal met video intercominstallatie, geheel betegelde toiletruimte met fontein. Praktische ruime garderobe/berging.
Hoofdslaapkamer 1 (ca. 15m²) met directe toegang tot de badkamer en suite. Deze badkamer is ingericht met een inloopdouche, vaste wastafel in een wandmeubel en een tweede toilet.
Slaapkamer 2 (ca. 11m²) met toegang tot eveneens een eigen badkamer voorzien van douche en vaste wastafel. Praktische bijkeuken met de opstelplaats van de cv ketel (Remeha, 2021) en aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.
Ruime living (ca. 52m²) voorzien van 'natuurstenen' vloer, toegang middels loopdeur tot het zonnige balkon en half-open keuken voorzien van een keukeninrichting in hoekopstelling met combi-magnetron, keramische kookplaat, koelkast en een wasemkap.

Bijzonderheden:
- Uitstekende locatie aan rand van Oosterhout in het luxe appartementencomplex 'Les Arcades'.
- Gunstige ligging ten aanzien van uitvalswegen, openbaar vervoer, winkels (winkelcentrum Arkendonk) en diverse andere voorzieningen.
- Levensloopbestendig, ook goed en veilig toegankelijk voor mindervaliden.
- Eigen parkeerplaats en berging onder het complex in de afgesloten parkeerkelder.
- De servicekosten bedragen ca. € 243,50 per maand inclusief voorschot water.

Algemeen:
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Vraagprijs€ 398.000,- k.k.
  • Soort objectAppartement
  • Bouwjaar1992
  • BouwvormBestaande bouw
  • LiggingenIn woonwijk, Vrij uitzicht

Interesse in Van Someren-Downerlaan 22?

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Robert Benschop

Makelaar RM