Skip to content

Made – Haagstraat 27

Verkocht

Haagstraat 27

Made

Omschrijving

Aan de rand van Made gesitueerd met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde, ruim opgezette, vrijstaande semi-bungalow gelegen op een perceel van maar liefst 861m² met o.a. een garage, eigen oprit, slaap- en badkamer op de begane grond, 2 ruime slaapkamers (met mogelijkheid voor het creëren van meer kamers) op de eerste verdieping en een zeer grote en verzorgde achtertuin op het zuiden!

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de meterkast. Vanuit de hal komt u in de living welke is voorzien van een eiken houten vloer. De dichte keuken grenst aan de living en is voorzien van een voorraadkast. Hier bevindt zich een luik naar de kruipruimte. Grenzend aan de keuken ligt de bijkeuken. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de was- en droogapparatuur, de opstelplaats van de badgeiser (Vaillant MAG 325), een uitstortgootsteen en een loopdeur naar de achtertuin en de garage. De slaapkamer, badkamer en toiletruimte zijn bereikbaar via de hal. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en de volledig betegelde badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en verwarming.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers en een berging. Het is mogelijk om beide slaapkamers te splitsen zodat er, indien gewenst, 4 slaapkamers gecreëerd kunnen worden. Tevens zou u op de plek van de berging eventueel een tweede badkamer kunnen creëren. De c.v.-ketel (Radson, bwj. 1988) bevindt zich in de slaapkamer aan de linkervleugel.

Tuin en garage:
De woning is voorzien van een keurig aangelegde tuin rondom met aan de voorzijde een oprit welke ruimte biedt voor meerdere auto's op eigen terrein en aan de achterzijde een zeer grote tuin op het zonnige zuiden. De tuin is voorzien van diverse planten, bomen, tegels, gazon en een sproei-installatie. De inpandig bereikbare garage is voorzien van een roldeur, elektra, wateraansluiting, verwarming en een smeerput welke nu als extra opslag wordt gebruikt.

Bijzonderheden:
- De woning is deels voorzien van elektrische screens en een rolluik.
- Tevens is de woning voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
- Dak van de garage is in 2022 vernieuwd.
- De kozijnen zijn aan de buitenzijde voor het laatst geschilderd in 2022 (beneden) en 2023 (boven).
- Er is een kruipruimte aanwezig.
- Oplevering in overleg.

Algemeen:
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

  • StatusVerkocht
  • Soort objectWoonhuis
  • Soort woningEengezinswoning
  • Type woningVrijstaande woning
  • Bouwjaar1988
  • BouwvormBestaande bouw
  • LiggingenIn woonwijk, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen

Interesse in Haagstraat 27?

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Ebru Köse- Bayram

Vastgoedadviseur