Skip to content

Baarle-Nassau – Het Goordonk 7

Verkocht

Het Goordonk 7

Baarle-Nassau

Omschrijving

HIER: La Vie est belle

Bij binnenkomst, waant u zich op een landgoed in Zuid-Frankrijk.

Met de gemetselde wijnkelder, twee sfeervolle vijvers, officiële jeu de boules baan, buiten sauna en antieke kas.
Het is hier goed toeven te midden van de natuur, zeer rustig, goed bereikbaar, met prima infrastructuur.

Gelijkvloers wonen met uitstekende voorzieningen voor logés in een vrijstaand en goed onderhouden bosvilla met een aparte garage/berging, alsmede een carport, in totaal geschikt voor de stalling van 4 auto’s.

Het landhuis heeft maar liefst 267 m² woonoppervlak zodat er voldoende ruimte is voor een gezin, een aan huis gebonden beroep of ruimte vergende hobby.

Vanuit de enorme eetkamer heeft u een perfect uitzicht op het (overdekte) terras voor minder droge dagen.

Talloze idyllische plekjes zijn te vinden rondom de natuurvijvers in de ruime goed onderhouden private tuin.

Geen bebouwingen in de toekomst in verband met natuurgebied status van de omgeving.

Bij het landhuis met riante tuin hoort ook nog een stuk bos. Wie wil niet in zijn eigen bos wandelen vanuit huize “Wildrust”?

Wonen in een oase van rust aan de rand van Baarle-Nassau:
Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau hebben een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg zijn vlot bereikbaar, alsook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Er zijn goede busverbindingen. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau.

Bouwjaar: ca. 1961 (Door de jaren heen uitgebreid en gemoderniseerd)
Perceel oppervlakte: 8084 m²
Woonoppervlakte: ca. 267 m²
Inhoud: ca. 1025 m³
Aanvaarding: in onderling overleg

Kelder:
Vanuit de eetkamer toegang tot een complete wijnkelder (ca. 3.00 x 3.75 m.) met charmante wenteltrap.

Begane grond:
Entree/hal met vaste kast, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en een geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje; woonkamer ca. 40 m² met een fraaie zandstenen schouw voorzien van open haard; keuken ca. 20 m² voorzien van een authentiek Molteni fornuis met professionele afzuigschouw (beide eventueel ter overname), een koel-vriescombinatie, vaatwasser en een schouw met houtkachel met luchtventilatie; riante eetkamer ca. 60 m² met toegang tot de wijnkelder en een schouw met houtkachel en elektrische warmteventilatie; master bedroom ca. 20 m²; geheel betegelde badkamer ca. 20 m² met ligbad, separate douche, toilet, wastafel. Vanuit de master bedroom bereikbare studeer/werkkamer ca. 15 m² met twee vaste kastenwanden; werkkamer ca. 17 m²; achter entree/hal met toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje; bijkeuken ca. 19 m² met keukenblok, vaste kast met hoofdmeterkast, douche en openslaande deuren naar de tuin.

Sauna:
Vanuit de achter entree/hal tevens toegang tot de achtertuin met direct achter de woning een vrijstaande sauna tussen het groen.

Eerste verdieping:
Overloop; betegelde toiletruimte met toilet (sanibroyeur); geheel betegelde badkamer (ca. 2.00 x 2.37 m.) met ligbad en een wastafel in meubel; slaapkamer ca. 10 m² met bergruimte, zijraam en dakramen en een slaapkamer ca. 11 m² met bergruimte en dakramen. Geheel voorzien van autonome verwarmingsinstallatie van recente datum.

Garage/berging:
Vrijstaande garage/berging (ca. 5.12 x 9.15 m.) geschikt voor 2 auto's en daarnaast de nodige bergruimte.

Carport:
Geschikt voor 2 auto’s

Tuin:
De parkachtige tuin met veel volwassen groen, groen borders, terrassen en volop privacy is fraai rondom het landhuis gesitueerd. Voor de beregening beschikt het geheel over een eigen grondwaterpomp alsmede een gezamenlijke grondwaterpomp met de naaste buren. Recent heeft de huidige eigenaar een bosperceel direct grenzend aan het hoofdperceel aangekocht. Naast een van de terrassen is een jeu de boules baan gelegen, die aan een zijde is omgeven door wijnranken. Vlakbij de jou de boules baan staat een antieke kas.
Aan de voorzijde van het landhuis bevindt zich een natuurlijke vijver en aan de achterzijde ligt een meer strakke vijver.

Algemeen:
- Het hele huis, met uitzondering van de boven verdieping (autonome voorziening ) wordt elektrisch verwarmd.
- De begane grond is voorzien van plavuizen vloerafwerking met op een aantal plaatsen vloerverwarming (deels elektrisch en deels met warm water).
- Woning is voorzien van glasvezel met een abonnement van € 33,- per maand.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Indien een koper handelt als natuurlijk persoon en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf, komt de koopovereenkomst tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen indien de koper handelt als natuurlijk persoon en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze vrijblijvende informatie is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Maatvoeringen zijn slechts indicatief en kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

  • StatusVerkocht
  • Soort objectWoonhuis
  • Soort woningLandhuis
  • Type woningVrijstaande woning
  • Bouwjaar1961
  • Bouwjaar toelichtinguitgebouwd en gemoderniseerd
  • BouwvormBestaande bouw
  • LiggingenAan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen

Interesse in Het Goordonk 7?

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Henk Lodewikus

Makelaar RM