Skip to content

Udenhout – Den Bogerd – De Lanen – 14 Parkrandwoningen (IN VOORBEREIDING)

Nieuw

Den Bogerd - De Lanen - 14 Parkrandwoningen (IN VOORBEREIDING)

5071 LG Udenhout

Omschrijving

Als nieuwe bewoner geniet je straks vanuit je achtertuin van het mooiste uitzicht over het park dat de wijk doorkruist. De woningen gaan in juni al in verkoop!

WONEN AAN HET PARK
Midden in Den Bogerd ligt Park Ter Roomley, waar de achtertuinen van de parkrandwoningen aan grenzen. De 14 riante parkrandwoningen hebben twee woonlagen en zijn standaard voorzien van 3 slaapkamers. De woningen zijn optioneel uit te breiden waarmee een levensloopbestendig programma met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een riante woonkeuken of een aparte werkkamer tot de mogelijkheden behoren. Alle woningen zijn gasloos en hebben een energielabel A+++, hier ben je klaar voor een duurzame toekomst en bespaar je op energielasten. Het nieuwe aanbod in Den Bogerd ligt in plandeel De Lanen.

INTERESSE?
Wil je er zeker van zijn dat je als eerste kans maakt op een woning? Schrijf je dan alvast in op de projectwebsite en maak jouw persoonlijke account aan. Zo kun je binnenkort jouw favoriete bouwnummer(s) doorgeven en kun je gebruik maken van de exclusieve pre-sale.

PLANNING
In juni gaan de 14 parkrandwoningen in verkoop, een week voorafgaand aan de start verkoop zal de pre-sale plaats vinden.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • PrijsKoopsommen nog niet bekend

Interesse in Den Bogerd - De Lanen - 14 Parkrandwoningen (IN VOORBEREIDING)

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Tilburg

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

(013) 5 952 952