Skip to content

Rijen – Looierskwartier

Looierskwartier

5121 WB Rijen

Omschrijving

Ruime appartementen in hartje Rijen
Midden in het centrum van Rijen komt het Looierskwartier. Een kleinschalig nieuwbouwplan met 20 appartementen. Hier is het heerlijk ontspannen wonen met de gezelligheid van horeca en winkels aan je voeten. Neem straks de lift naar beneden en doe je boodschappen bij de supermarkt - die op de begane grond zit - of wandel naar een van de andere winkels of het station.

Naam verklaard
Het Looierskwartier dankt haar naam aan het feit dat er vroeger circa 51 leerlooierijen in Rijen gevestigd waren. Ook op de plek waar de nieuwbouw nu komt. Zo wordt een stukje historie gekoesterd in een nieuw, luxe, duurzaam en comfortabel jasje. Tijd dus om je meer te vertellen over het nu nog braakliggende stuk grond aan de Stationsstraat. Want hoe anders zal het over een paar jaar zijn.

Tijd om dromen waar te maken
De gemeente heeft al lange tijd de wens om van het Wilhelminaplein een volwaardig dorpsplein voor Rijen te maken. Een dorpsplein waar ruimte is voor ontmoeting en festiviteiten en dat omringd is door winkels en daghoreca met terras. De gemeente heeft de ambitie om het plein mooi, groen aan te leggen en om zitbankjes te plaatsen. En het leuke is, wie in het Looierskwartier woont, kijkt hier op uit.

Gelijkvloers wonen
Achter het gebouw komen parkeerplaatsen. Parkeer de auto, loop naar de mooie entreehal en neem de lift naar de verdieping. De appartementen hebben allemaal een ruim balkon of terras. Alle ruimte om te genieten van het buitenleven en dat zonder de zorgen om het onderhoud van een tuin. De appartementen zijn minimaal 88 m2 groot, dus je kunt hier heerlijk gelijkvloers en ruim wonen.

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website: nieuwbouw-looierskwartier.nl. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via tel. 0162 - 447 447 of per e-mail nieuwbouw@vandewatergroep.nl

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 629.000,- t/m € 938.000,-
  • Start bouwfebruari 2023
  • Inhoud572-862 m2
  • Woonoppervlakte160-252 m2

Bouwtypes

1 van de 2 vrij

Appartement XL

2 van de 2 vrij

Appartement met verdieping

Interesse in Looierskwartier

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447