Skip to content

Appartement met verdieping

2 van de 2 vrij

Appartement met verdieping

Omschrijving

Woningtype Appartement met verdieping

Bouwnummers: 010 en 018

Ben jij op zoek naar een woning met voldoende ruimte? In het Looierskwartier in Rijen komen 2 appartementen met verdieping. De appartementen met verdieping zijn gelegen op de tweede en derde verdieping. Ervaar het comfort van nieuwbouw en profiteer bij een normaal energiegebruik van lage energielasten. Wordt dit jouw nieuwe droomhuis?

?De inrichting en aanleg van de openbare ruimte is indicatief weergegeven op de impressies. De definitieve inrichting is op dit moment nog niet bekend en is afhankelijk van de inrichting van het Wilhelminaplein door de gemeente.

Kom binnen
De appartementen met verdieping hebben een entree op de tweede verdieping. Op deze verdieping bevindt zich de woonkamer met open keuken, één of twee slaapkamers, badkamer en separaat toilet. Vanuit de hal neem je de trap naar de volgende verdieping. Op deze verdieping bevindt zich nog een slaapkamer en een berging.

Buiten goed toeven
Alle appartementen hebben een balkon waar je van het zonnetje kunt genieten. In de gemeenschappelijke ruimte van het appartementencomplex krijgt ieder appartement nog een berging. Handig om je gereedschap op te bergen of je fiets te stallen. Je parkeert de auto straks op het nieuwe parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 629.000,- t/m € 639.000,-
  • Aantal bouwnummers2
  • Aantal vrije eenheden2
  • ObjecttypeAppartement
  • LiggingenIn centrum, In woonwijk
  • AppartementkwaliteitLuxe

Bouwnummers

A.Vlaminckxplein 21(018)

5121 EX Rijen

A.Vlaminckxplein 13(010)

5121 EX Rijen

Interesse in Appartement met verdieping

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447