Skip to content

Appartement XL

1 van de 2 vrij

Appartement XL

Omschrijving

Woningtype Appartement XL

Bouwnummer 019 en 020

In het centrum van Rijen komt het Looierskwartier, een appartementengebouw met 20 appartementen, waaronder 2 royale XL appartementen. Deze appartementen hebben een woonoppervlakte van 165 - 252 m² en een riant dakterras van meer dan 100 m². Een fantastische buitenruimte om je gasten te verwelkomen! Beide appartementen hebben de mogelijkheid om deze bijna volledig naar eigen wens in te delen. Wat een luxe! Bekijk de plattegrond voor de mogelijkheden.

De inrichting en aanleg van de openbare ruimte is indicatief weergegeven op de impressies. De definitieve inrichting is op dit moment nog niet bekend en is afhankelijk van de inrichting van het Wilhelminaplein door de gemeente.

Royale woonkamer met open keuken
De XL appartementen bereik je met de lift, of voor de echte sportieveling met de trap. De appartementen hebben een heerlijke keuken en maar liefst drie slaapkamers én 2 badkamers. Plek genoeg dus voor een logeerkamer, een werkkamer of een hobbyruimte.

Riant dakterras
Op het royale dakterras kun je de hele dag van de zon genieten. Er is plaats genoeg voor bakken met boompjes, planten en bloemen, een grote tuintafel en een fijne lounge-set. Zet de deuren in de woonkamer open en haal het buitenleven binnen. De auto parkeer je op de parkeerplaats achter het gebouw. En de fietsen? Die stal je in jouw eigen berging.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 720.000,- t/m € 938.000,-
  • Aantal bouwnummers2
  • Aantal vrije eenheden1
  • ObjecttypeAppartement
  • LiggingenIn centrum, In woonwijk
  • AppartementkwaliteitLuxe

Bouwnummers

A.Vlaminckxplein 23(020)

5121 EX Rijen

Verkocht o.v.

A.Vlaminckxplein 22(019)

5121 EX Rijen

Interesse in Appartement XL

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447