Skip to content

Twee-onder-één-kapwoningen

0 van de 4 vrij

Twee-onder-één-kapwoningen

Omschrijving

4 Twee-onder-een-kapwoningen | Type A7, D2, D3

Stoere woningen in twee uitvoeringen die ontzettend ruim en licht zijn. Twee woningen liggen aan de westelijke rand en twee liggen in een rustig straatje tussen het groen.

De woningen aan de westelijke rand (bouwnr. 50 en 51) weerspiegelen met schuine kappen en rechte vormen het karakter van de historische gebouwen. Als ode aan de Tilburgse biotoop worden er nestkasten verwerkt in het metselwerk. Dat biedt vogels een veilig onderkomen. Op deze unieke plek woon je als het ware tussen heden en verleden, waar jij je eigen toekomst kunt schrijven.

De andere twee-onder-een-kapwoningen (bouwnr. 34 en 35) liggen aan een rustig straatje, tussen het groen. Dat kan eigenlijk alleen in een dorp. Maar ook in Willemskwartier. Hier heb je om je huis heen lekker de ruimte. En als je het straatje uitkijkt, zie je het oude legeringsgebouw in al zijn pracht. Kinderen hebben hier de tijd van hun leven en er is altijd wel iemand die een oogje in het zeil houdt. Met wie jij dan weer even kunt buurten, gezellig! Echt als vanouds, terwijl je toch een heerlijk nieuw huis hebt.

Duurzaam wonen

De woningen worden uitgevoerd als Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). Dat is volledig gasloos. Als toevoeging komen er PV-panelen op de daken. Hierover lees je bij start verkoop meer!

De woningen worden voorzien van een luchtwaterwarmtepomp en hebben vloerverwarming. Hierdoor ontstaat er een fijn binnenklimaat, wat comfortabel wonen is.

Bouwnummers 34, 35, 50, 51

Willemskwartier – Op je plaats, rust.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 589.500,- t/m € 675.000,-
  • Aantal bouwnummers4
  • ObjecttypeWoonhuis
  • WoonhuissoortEengezinswoning
  • WoonhuistypeTwee onder één kapwoning

Bouwnummers

Verkocht o.v.

Willemskwartier fase 2a 51

5026 PA Tilburg

Gereserveerd

Willemskwartier fase 2a 35

5026 PA Tilburg

Gereserveerd

Willemskwartier fase 2a 50

5026 PA Tilburg

Gereserveerd

Willemskwartier fase 2a 34

5026 PA Tilburg

Interesse in Twee-onder-één-kapwoningen

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Tilburg

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

(013) 5 952 952