Skip to content

Udenhout – Den Bogerd – De Lanen

5071 LC Udenhout

Den Bogerd - De Lanen

€ 345.000,- t/m € 685.000,- Kosten berekenen?

In nieuwbouwwijk Den Bogerd in Udenhout is het heerlijk wonen. Met name starters en jonge gezinnen voelen zich thuis in de relatief jonge wijk. De nieuwbouwwoningen zijn een waardevolle uitbreiding van Udenhout dat bekend staat om haar bruisende evenementen, diversiteit aan activiteiten en gezelligheid.

Alle 24 woningen zijn duurzaam en energieneutraal, krijgen vloerverwarming en vloerkoeling, zijn voorzien van een luchtwarmtepomp én ...

In nieuwbouwwijk Den Bogerd in Udenhout is het heerlijk wonen. Met name starters en jonge gezinnen voelen zich thuis in de relatief jonge wijk. De nieuwbouwwoningen zijn een waardevolle uitbreiding van Udenhout dat bekend staat om haar bruisende evenementen, diversiteit aan activiteiten en gezelligheid.

Alle 24 woningen zijn duurzaam en energieneutraal, krijgen vloerverwarming en vloerkoeling, zijn voorzien van een luchtwarmtepomp én zonnepanelen voor het opwekken van groene energie. Zo ben je klaar voor een duurzame toekomst en bespaar je op de energielasten!

WELKOM IN DEN BOGERD
Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala aan woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, patiowoningen, hoeken tussenwoningen en bouwkavels voor vrijstaande woningen.

Inmiddels zijn er ongeveer 218 woningen opgeleverd of in aanbouw. Daar komen nog circa 162 woningen bij, waaronder het nieuwe aanbod in plandeel 'De Lanen'.

Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen. Er is veel aandacht voor de natuur. Dit zie je terug in de brede profielen van de wegen en de parken die in Den Bogerd worden aangelegd. Midden in het plangebied ligt Park Ter Roomley. De basis voor dit park is gevormd door het beekje Ter Roomley en het aangrenzende landschap. Er zijn diverse wandelpaden en speelweiden.

Den Bogerd bestaat uit een aantal deelfasen. Zo ontstaan er diverse buurtjes die allemaal hun eigen identiteit hebben. We
laten je graag het nieuwe aanbod zien in het plandeel De Lanen, bestaande uit 10 prachtig ontworpen twee-onder-één-kap
woningen en 14 hoek- en tussenwoningen. Alle woningen zijn gasloos en energieneutraal!

DE OMGEVING
De wijk Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Binnen het stedenbouwkundig ontwerp van Den Bogerd is veel aandacht voor de natuur.

Dit is onder meer terug te zien in de parken die zijn aangelegd. Midden in het plan is namelijk een natuurpark. De basis voor dit park wordt gevormd door het beekje Ter Roomley en de bestaande aangrenzende groene omgeving. In de nabije omgeving vind je allerlei voorzieningen die horen bij het dagelijks leven. Door het Park Ter Roomley te bewandelen kom je vanzelf in het centrum van Udenhout. Wonen aan de rand van het dorp betekent dat je de vrije landschappen binnen no-time ervaart, zonder afgelegen te wonen. Dicht bij groen én toch alle voorzieningen die Udenhout te bieden heeft in de buurt.

Het nieuwe aanbod is gelegen binnen het plandeel De Lanen. Deze wijk bestaat uit lange statige straten, waarin het leven zich afspeelt. Er is hier ruimte voor groen, parkeerplaatsen, speelplekken en wadi's, waarmee op een duurzame wijze regenwater wordt opgevangen. Het nieuwe gedeelte ligt aan het begin van het Park Ter Roomley binnen Den Bogerd.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 345.000,- t/m € 685.000,-

Overig

Oppervlaktes en inhoud

  • Woonoppervlakte92-176 m2
  • Perceeloppervlakte116-374 m2

Bouwtypes

0 van de 8 vrij

Tussenwoning

Tussenwoningen

€ 340.000,- t/m € 360.000,-
1 van de 10 vrij

Twee onder één kapwoning

Twee-onder-één-kapwoningen

€ 572.500,- t/m € 695.000,-
1 van de 6 vrij

Hoekwoning

Hoekwoningen

€ 415.000,- t/m € 497.500,-

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!