Skip to content

Oudenbosch – Groene Vaart Fase 1 – UITVERKOCHT

Groene Vaart Fase 1 - UITVERKOCHT

4731 AA Oudenbosch

Omschrijving

GROENE VAART FASE 1 - UITVERKOCHT

Groene Vaart is een veelzijdige woonwijk met een woning voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een ruime rij-, een luxe twee-onder-éénkap-, een vrijstaande- of een patiowoning: je vindt hier altijd jouw ideale thuis. In Groene Vaart woon je in een levendige en gezellige buurt, waar jong en oud zich thuis voelen. Je woont hier in harmonie met de omgeving, de natuur en de mensen.

Het plan
Groene Vaart bestaat uit drie deelprojecten, die elk hun eigen karakter hebben. De eerste fase bestaat uit 22 schitterende woningen, die vernoemd zijn naar de mooie planten die je in de wijk terugziet. Je kunt kiezen uit een royale twee-onder-één kap woning type Hazelaar, een comfortabele rij- of hoekwoning type Meidoorn of Mispel of een knusse starterswoning type Leilinde. Alle woningen zijn praktisch ingedeeld, ruim opgezet en hoogwaardig afgewerkt.

Comfortabel en energiezuinig
De woningen van Groene Vaart zijn een voorbeeld van onze duurzame visie. Ze zijn ontwikkeld en gebouwd met oog voor het milieu en de bewoners. Het casco van de woningen wordt in de fabriek gemaakt, waardoor er minder transport en afval is. De materialen die we toepassen zijn duurzaam en waar mogelijk circulair.

Omgeving
Heerlijk rustig wonen aan de rand van het dorp Oudenbosch, met de gezelligheid van Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda om de hoek. In dit overgangsgebied tref je aan de ene kant het bosgebied Pagnevaart en aan de andere kant de vele voorzieningen die het dorp te bieden heeft.
Woon je straks in Groene Vaart, dan ben je met de auto binnen 20 minuten in Breda, Bergen op Zoom en Roosendaal. Rotterdam, Antwerpen en Tilburg zijn op 40 minuten gelegen van Oudenbosch.
Ook met het openbaar vervoer kun je prima uit de voeten. Vanaf station Oudenbosch ben je in 7 minuten in Roosendaal en met de Intercity in 30 minuten in Breda en Bergen op Zoom. Ideaal!

Groene Vaart fase 2
Medio dit jaar zal de verkoop van fase 2 van de Groene Vaart starten. Via de projectwebsite kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Je wordt dan op de hoogte gehouden van nieuwsupdates en de datum van de start verkoop.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 259.000,- t/m € 434.000,-
  • Inhoud272-443 m2
  • Woonoppervlakte76-126 m2
  • Perceeloppervlakte85-241 m2

Bouwtypes

Hoekwoning | Type Leilinde

Interesse in Groene Vaart Fase 1 - UITVERKOCHT

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Breda

Keizerstraat 91 - 93

4811 HL Breda

(076) 5 24 24 00