Skip to content

Hoekwoning | Type Leilinde

Omschrijving

WONINGTYPE LEILINDE
• Woonoppervlakte 76 m²
• Woonkamer, 2 slaapkamers en vliering
• Gasloos, vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
• Twee dakramen aan de voorzijde
• Optioneel twee dakkapellen aan de voorzijde
• Tuin op het noorden met berging
• Nestkastjes aan de zijgevel (bouwnummer 14 en 19)

Deze knusse woningen bieden alles wat je nodig hebt: een fijne woonkamer, een open keuken en 2 slaapkamers, een ruime badkamer en een vliering die via een vlizotrap te bereiken is. Hier kun je heel wat spullen opbergen.

Begane grond
Open de voordeur en stap binnen in de brede hal. Direct achter de voordeur is de techniekruimte, samen met de meterkast. Daarna loop je langs het moderne toilet met fonteintje en de trap naar de eerste verdieping. Via de deur aan het einde van de hal kom je in de lichte woonkamer met open keuken. Grote ramen zorgen voor veel daglicht. De keuken vind je aan de voorzijde van de woning. Je hebt hier fijn zicht naar buiten tijdens het koken.

Eerste verdieping
Neem de trap naar de eerste verdieping. Via de overloop zijn de twee slaapkamers waarvan een grote slaapkamer over de hele breedte van de woning te bereiken. Ook vind je hier een prettig bemeten badkamer met een raam in het schuine dak, hangend toilet, wastafel met kraan, spiegel en glazen planchet, een glazen douchewand, handdouche met glijstang en een elektrische wandradiator. Wil je nog meer ruimte dan is het optioneel mogelijk om voor een dakkapel in de badkamer en voorste slaapkamer te kiezen.

Vliering
Op de overloop is een vlizotrap naar de vliering. Daar kun je spullen die niet dagelijks gebruikt worden opbergen.

Starterslening
Mensen die in aanmerking komen voor de Starterslening van de gemeente Halderberge krijgen voorkeur tijdens de toewijzing van woningtype Leilinde.
Wil je meer weten over deze voorwaarden? Ga dan naar: Aanvraag starterslening | Gemeente Halderberge

Deze woning maakt onderdeel uit van het project Groene Vaart Fase 1

Groene Vaart
Groene Vaart is een veelzijdige woonwijk met een woning voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een ruime rij-, een luxe twee-onder-éénkap-, een vrijstaande- of een patiowoning: je vindt hier altijd jouw ideale thuis. In Groene Vaart woon je in een levendige en gezellige buurt, waar jong en oud zich thuis voelen. Je woont hier in harmonie met de omgeving, de natuur en de mensen.

Fase 1
Groene Vaart bestaat uit drie deelprojecten, die elk hun eigen karakter hebben. De eerste fase bestaat uit 22 schitterende woningen, onderverdeeld in twee-onder-één kap woningen, rij- of hoekwoningen en starterswoning. Alle woningen zijn praktisch ingedeeld, ruim opgezet en hoogwaardig afgewerkt.

Comfortabel en energiezuinig
De woningen van Groene Vaart zijn een voorbeeld van onze duurzame visie. Ze zijn ontwikkeld en gebouwd met oog voor het milieu en de bewoners. Het casco van de woningen wordt in de fabriek gemaakt, waardoor er minder transport en afval is. De materialen die we toepassen zijn duurzaam en waar mogelijk circulair. De woningen hebben standaard zonnepanelen. Zo wek je je eigen groene stroom op!

Omgeving
Heerlijk rustig wonen aan de rand van het dorp Oudenbosch, met de gezelligheid van Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda om de hoek. In dit overgangsgebied tref je aan de ene kant het bosgebied Pagnevaart en aan de andere kant de vele voorzieningen die het dorp te bieden heeft.
Woon je straks in Groene Vaart, dan ben je met de auto binnen 20 minuten in Breda, Bergen op Zoom en Roosendaal. Rotterdam, Antwerpen en Tilburg zijn op 40 minuten gelegen van Oudenbosch.
Ook met het openbaar vervoer kun je prima uit de voeten. Vanaf station Oudenbosch ben je in 7 minuten in Roosendaal en met de Intercity in 30 minuten in Breda en Bergen op Zoom. Ideaal!

Start verkoop
De (online) verkoop van de woningen is op donderdag 21 september gestart. Alle verkoopdocumenten zijn beschikbaar via de projectwebsite. Inschrijven kan tot en met donderdag 28 september, 23.59 uur.

Meet&Greet
Op dinsdag 26 september 2023 ben je tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom tijdens de Meet&Greet.
Tijdens deze bijeenkomst (vrije inloop) zijn onze makelaars en financieel adviseurs aanwezig om een toelichting te geven op het project en de woningen en om jouw vragen te beantwoorden. En natuurlijk krijg je van ons de verkoopbrochure mee naar huis om alles nog eens na te lezen.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 269.000,- t/m € 316.500,-
  • Aantal bouwnummers0
  • ObjecttypeWoonhuis
  • WoonhuissoortEengezinswoning
  • WoonhuistypeHoekwoning
  • LiggingenIn woonwijk
  • WoonhuiskwaliteitNormaal

Interesse in Hoekwoning | Type Leilinde

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Breda

Keizerstraat 91 - 93

4811 HL Breda

(076) 5 24 24 00