Skip to content

Makelaar Tilburg

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde makelaar in Tilburg? Van de Water Groep Tilburg is de partij die u zoekt. Onze specialisten helpen u bij het verkopen van een woning, kopen van een woning of het verstrekken van hypotheekadvies. Uiteraard is het ook mogelijk om deze diensten gecombineerd met elkaar af te nemen.

Van de Water Groep levert kwaliteit in woningen en onze diensten. Een prettige samenwerking vinden we belangrijk. Daarnaast is ook wederzijds vertrouwen een belangrijke waarde van ons bedrijf. We zorgen voor duidelijke stappenplannen en slagen hierin door onze jarenlange ervaring. Wilt u dus een huis kopen of een huis huren in Tilburg? Lees dan verder!

Huis kopen in Tilburg

Uiteraard bieden we naast huurwoningen ook huizen te koop aan in Tilburg. Onze koopwoningen variëren ook weer tussen bestaande woningen en nieuwbouw woningen in Tilburg. Daarnaast bieden we ook kavels aan. Deze kavels zijn onderdeel van nieuwbouwprojecten waarin u inspraak krijgt. Zo kunt u samen met de aannemer bijvoorbeeld overleggen over de kleur van de buitenmuren, de plaatsing van stopcontacten, het al dan niet installeren van vloerverwarming, etc.

Wat is mijn huis waard?

Heeft u besloten om uw woning te gaan verkopen? En bent u woonachtig in de regio Breda, Oosterhout of Tilburg? Dan bent u hier exact aan het juiste adres. Er komt namelijk veel kijken bij de verkoop van uw woning. Wij kunnen u hier helemaal in begeleiden. Maar allereerst wilt u natuurlijk weten wat de waarde is van uw huidige woning. Goed nieuws: via deze pagina bieden wij u een gratis online waardebepaling van uw woning aan! Natuurlijk kunt u ook een gratis afspraak inplannen waarbij een van onze makelaars bij u thuis langs komt.

Aankoopbegeleiding mogelijk

Een woning kopen doet u niet zomaar. Zeker wanneer u voor het eerst investeert in een nieuwbouwwoning kan het overweldigend zijn wat er allemaal op u af komt. Om u zo goed mogelijk bij te staan binnen dit proces, bieden wij aankoopbegeleiding aan. Met aankoopbegeleiding ondersteunen wij u bij iedere te ondernemen stap. Tevens is aankoopbegeleiding ook mogelijk bij het kopen van een bestaande woning.

Nieuw

President Steijnstraat 28a

5021 TP Tilburg

Nieuw

Varsseveldstraat 46

5036 TD Tilburg

Van Lennepstraat 11

5025 TR Tilburg

Uw partner

Van de Water Makelaars en hypotheken is uw partner bij het aan- en verkopen van een woning. Wij helpen en begeleiden u graag in het aankopen van uw nieuwe huis. Heeft u specifieke vragen voor ons of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met uw Van de Water Groep vestiging in Breda, Oosterhout of Tilburg!