Skip to content

Nieuwbouw Tilburg

Tilburg is een mooie, gezellige stad in Midden West Brabant. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is de stad makkelijk te bereiken. Er is veel vraag naar woningen binnen de stad en de omgeving ervan. Of u nou specifiek zoekt naar koopwoningen of huurwoningen in Tilburg, Van de Water Groep biedt voor mogelijkheden aan.

Nieuwbouw appartementen Tilburg

Zoekt u specifiek een appartement in Tilburg? Ook deze zijn meestal beschikbaar via Van de Water Groep. Nieuwbouwappartementen voldoen vaak aan de vraag van huurders. De voordelen van nieuwbouw appartementen zijn groot. Zo zijn de ruimtes goed geïsoleerd en is het warmte- en elektriciteitsverbruik vaak lager dan in bestaande woningen, in verband met groenere energie oplossingen zoals warmtepompen en zonnepanelen.

Eerste keer kopen?

Gaat u voor de eerste keer over op het kopen van een woning? Dit kan een overweldigend en complex proces zijn. Gelukkig kan Van de Water Groep u bijstaan in dit ingewikkelde proces. Als u er behoefte aan heeft, kunnen onze specialisten u helpen met zowel aankoopbegeleiding als het hypotheekadvies.

Bij aankoopbegeleiding wordt u geholpen binnen het proces van het kopen van een nieuwe woning. Dit gaat in samenwerking met de aankoopmakelaar. Het hypotheekadvies helpt u bij het vaststellen van de juiste hypotheekvorm en het bedrag wat hierbij past in uw situatie.

Kiest u voor aankoopbegeleiding? Dan zit hierin al een hypotheekadvies verwerkt. Heeft u geen behoefte aan aankoopbegeleiding, dan is het dus nog wel mogelijk om een afzonderlijk hypotheekadvies aan te vragen.

Woning alert instellen

Staat uw gewenste woning momenteel niet tussen het aanbod of bent u zich nog aan het oriënteren? Wij houden u graag op de hoogte met woningen die bij uw zoekvraag passen! Met een ingevuld formulier kunnen wij uw zoekvragen vergelijken met de nieuw toe te voegen woningen. Komen deze zoekvragen overeen met de eigenschappen van de woning, dan ontvangt u een update over de nieuwe woning. U kunt kiezen om op de hoogte te blijven over nieuwbouw- of bestaande woningen. Wilt u over beiden geïnformeerd blijven? Dan vragen wij u om beide formulieren in te vullen.
Nieuw

Philips Vingboonsstraat 85

5041 GE Tilburg

Nieuw

De Nobelstraat 85

5012 JK Tilburg

Bisschop Zwijsenstraat 119

5021 KB Tilburg

Uw partner

Van de Water Makelaars en hypotheken is uw partner bij het aan- en verkopen van een woning. Wij helpen en begeleiden u graag in het aankopen van uw nieuwe huis. Heeft u specifieke vragen voor ons of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met uw Van de Water Groep vestiging in Breda, Oosterhout of Tilburg!