Skip to content

Udenhout – Den Bogerd | bouwkavel 13 ong

Verkocht o.v.

Den Bogerd | bouwkavel 13 ong

Udenhout

Omschrijving

BOUWKAVEL 13

Wil jij je eigen droomhuis bouwen in het mooi Brabantse land? Dit is je kans! In het nieuwbouwproject Den Bogerd is ruimte gereserveerd voor vrije bouwkavels.

ZELF BOUWEN, WAAR MOET JE REKENING MEE HOUDEN?
Als je een bouwkavel koopt, kies je zelf een architect die je huis gaat ontwerpen. Je hebt hierbij veel vrijheid om je eigen wensen te realiseren. Het uiteindelijk ontwerp moet wel getoetst worden aan het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan. Om het je makkelijk te maken, hebben we de belangrijkste punten uit deze plannen op een rij gezet.

DE BELANGRIJKSTE PUNTEN UIT HET BESTEMMINGSPLAN:
- De maximale bouwhoogte is 11m
- Het gebouw dient binnen het aangegeven bouwvlak gebouwd te worden
- De afstand van de zijdelingse perceelsgrens tot het hoofdgebouw is minimaal 3m
- Het gebouw mag maximaal 12m diep zijn
- Er moeten minimaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein gecreëerd worden
- Bijgebouwen, zoals een garage of een uitbouw, moeten minimaal 3 meter achter de voorgevel geplaatst worden. Ze vallen binnen het bouwvlak of binnen het erf
- De gezamenlijke oppervlakte van aan- en uitbouwen en of bijgebouwen mag ter plaatse van aanduiding van het erf niet meer bedragen dan 40% van het oppervlak van het erf met een maximum van 60m².
- Bijgebouwen bestaan uit maximaal een bouwlaag van 3 meter hoog. Of uit een bouwlaag met kap tot een hoogte van maximaal 4,5 meter. Dit is inclusief kap.

DE BELANGRIJKSTE PUNTEN UIT HET BEELDKWALITEITSPLAN:
- De woningen staan weergegeven in de kavelpaspoorten 8 t/m 11. Let op! De uiteindelijke verkaveling en de nummering is afwijkend ten opzichte van deze brochure. De verkaveling en voorstellen uit deze brochure zijn leidend.
- Het hoofdvolume wordt uitgevoerd in één (eventueel opgetilde) laag met een kap;
- De woningen moeten eigentijds zijn en aansluiten bij de herkenbare en verrassende Udenhoutse architectuur. Zie het beeldkwaliteitsplan voor referentiebeelden.
- De materialen die in de woningen gebruikt worden, moeten mooi blijven of nog mooier worden door de loop der jaren.
- Het kleurgebruik aan de buitenkant van de woningen dient terughoudend te zijn. De uitstraling wordt vooral bepaald door de materialen die gebruikt zijn. Hierbij zien we graag gebakken steen, natuursteen , keramische pannen en hout.
- De te bouwen vrijstaande woningen beschikken over een grote architectonische vrijheid. Maar tegelijk dient de architectuur ook van hoge kwaliteit te zijn. Om dit te beoordelen worden de ontwerpen van de kavels niet alleen los van elkaar beoordeeld maar ook het gehele plaatje.
- Aan de voorkant hebben de kavels in principe een lage haag als erfscheiding. Aan de zij- en achterkant gaan we uit van een hoge(re) groene haag.
- De gemengde haag aan de achterzijde wordt door de verkoper aangebracht op een hoogte van ca. 1,20. Het is ter keus aan de bewoners om deze zo te houden om vrij uitzicht te houden dan wel deze (deels) hoger te laten groeien voor de gewenste privacy. De haag wordt 0,5 meter van de erfgrens geplaatst zodat de haag aan de zijde van de sloot ook onderhouden kan worden.
- Naast een haag krijgen alle kavels enkele bomen op het perceel. Ook deze worden door de verkoper geplant. Oorspronkelijk stond aan de rand van deze kavels een rij populieren met een matige vitaliteit. We hebben een vergunning gekregen om deze te kappen met daarbij een compensatieverplichting. Deze is uitgewerkt in een bomenstrook in gevarieerde inlandse soorten. De bomen zoals afgebeeld zijn de volwassen boomkronen. Ze zullen echter als jonge bomen worden geplant waardoor de afgebeelde situatie pas na een langere periode zo zal zijn.

Heb je door het lezen van bovenstaande informatie interesse gekregen in een van de vrije kavels? Dan kun je jezelf inschrijven door middel van het inschrijfformulier.

Kenmerken

  • StatusVerkocht o.v.
  • Vraagprijs€ 345.000,- v.o.n.
  • Soort objectWoonhuis
  • BouwvormNiet van toepassing

Interesse in Den Bogerd | bouwkavel 13 ong?

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Claudia Kranendonk

Vastgoedadviseur A-RMT