Skip to content

Rijen – A.Vlaminckxplein 23(#020)

Onder optie

A.Vlaminckxplein 23(#020)

Rijen

Omschrijving

Plan: Looierskwartier in Rijen
Bouwnummer: 020
Adres: A.Vlaminckxplein 23

Bouwnummer 020 is één van de twee XL-appartementen op de 3e verdieping van Looierskwartier. Hier woon je letterlijk en figuurlijk op niveau. Zo heeft deze riante, gelijkvloerse woning ook een inpandige berging op de begane grond én een eigen parkeerplaats achter het gebouw. Het ruime dakterras van meer dan 100 m2 op het noordwesten is de kers op de taart.

De inrichting en aanleg van de openbare ruimte is indicatief weergegeven op de impressies. De definitieve inrichting is op dit moment nog niet bekend en is afhankelijk van de inrichting van het Wilhelminaplein door de gemeente.

167 m2 woonplezier
Je betreedt dit XL-appartement op de 3e verdieping, waar je komt met de lift of de trap. De royale woonkamer is lekker licht dankzij de vele ramen en de schuifpuien naar het balkon. Deze ruimte verbindt wonen, koken, eten én buiten leven met elkaar door de directe toegangen tot het dakterras. Een fijne eigen buitenplek, midden in het Rijense centrum.
De keuken kun je nog helemaal naar wens invullen, de aansluitingen voor een keuken met kookeiland zijn voorzien.

Maar er is meer..
Dit XL-appartement heeft een master bedroom met inloopkast en ensuite badkamer, voorzien van dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad en toilet. Voor de 2 andere slaapkamers is een tweede badkamer aanwezig, uitgerust met een wastafel, inloopdouche en toilet. Bezoek maakt gebruik van een separaat 3e toilet. In de technische ruimte zijn ook de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger gesitueerd.
Kers op de taart
Naast gelijkvloers wonen geniet je in Looierskwartier ook van het comfort van nieuwbouw. Het appartement is het appartement zeer duurzaam; volledig gasloos, onderhoudsarm en voorzien van vloerverwarming. In Looierskwartier woon je klaar voor de toekomst!

Interesse?
Neem dan contact met ons op een vrijblijvende afspraak samen met de nieuwbouwmakelaar voor een toelichting over het plan en het appartement. Wij zijn bereikbaar via tel. 0162- 447 447 of per e-mail: nieuwbouw@vandewatergroep.nl

Kenmerken

  • StatusOnder optie
  • Vraagprijs€ 720.000,- v.o.n.
  • Soort objectAppartement
  • Bouwjaar2023
  • Bouwjaar toelichtingPrognose oplevering: 2e kwartaal 2024
  • BouwvormNieuwbouw
  • LiggingenIn centrum, In woonwijk

Interesse in A.Vlaminckxplein 23(#020)?

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Ingrid Dekkers

Secretaresse