Skip to content

Rijen – A.Vlaminckxplein 21(#018)

A.Vlaminckxplein 21(#018)

Rijen

Omschrijving

Plan: Looierskwartier in Rijen
Bouwnummer: 018
Adres: A.Vlaminckxplein 21

Bouwnummer 018 is een 2-laagse woning met drie slaapkamers, een inpandige berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats achter het gebouw. Naast de ideale locatie met alle voorzieningen om de hoek, geniet je hier ook van een heerlijk balkon op het zuidoosten. Zo is deze woning op de 2e en 3e verdieping in Looierskwartier wel heel erg fijn!

De inrichting en aanleg van de openbare ruimte is indicatief weergegeven op de impressies. De definitieve inrichting is op dit moment nog niet bekend en is afhankelijk van de inrichting van het Wilhelminaplein door de gemeente.

Een warm welkom
Deze dubbellaagse woning heeft de entree in de gezamenlijke gang met een trap en lift. Je komt het de woning binnen in de ruime hal. Hier vind je 2 slaapkamers en de badkamer met toilet, douche en wastafel en een separaat 2e toilet. Ook bevindt zich hier de trap naar boven. Via de deur aan het einde van de hal loop je het woongedeelte in, de keuken kun je nog helemaal naar wens invullen, de aansluitingen voor een keuken met kookeiland zijn voorzien. Daarnaast is er nog alle ruimte voor een grote zit- én eethoek en heb je toegang tot het ruime balkon.

Van alles voorzien
In de hal loop je via de trap door naar boven. Op de verdieping vind je de derde slaapkamer. Bovendien zijn de aansluitingen voor een tweede badkamer aanwezig, zodat je de mogelijkheid hebt om hier een master bedroom met inloopkast én ensuite badkamer te realiseren. Bekijk bij de plattegronden de verschillende mogelijkheden.

Op de verdieping is tevens de technische ruimte met alle installaties gesitueerd met de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.

Uiteraard is het appartement zeer duurzaam; volledig gasloos, onderhoudsarm en voorzien van vloerverwarming. In Looierskwartier woon je klaar voor de toekomst!

Interesse?
Neem dan contact met ons op een vrijblijvende afspraak samen met de nieuwbouwmakelaar voor een toelichting over het plan en het appartement. Wij zijn bereikbaar via tel. 0162- 447 447 of per e-mail: nieuwbouw@vandewatergroep.nl

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Vraagprijs€ 629.000,- v.o.n.
  • Soort objectAppartement
  • Bouwjaar2023
  • Bouwjaar toelichtingPrognose oplevering: 2e kwartaal 2024
  • BouwvormNieuwbouw
  • LiggingenIn centrum, In woonwijk

Interesse in A.Vlaminckxplein 21(#018)?

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Ingrid Dekkers

Secretaresse