Skip to content

Oud Gastel – Kerkstraat 3a

Kerkstraat 3a

Oud Gastel

Omschrijving

*Kom vrijblijvend een kijkje nemen op zaterdag 6 april tussen 11.00 uur en 15.00 uur tijdens de NVM Open Huizen Dag*

Aan de imposante Kerkstraat ligt het monumentale pand Kerkstraat 3a. Het statige pand met parkeergelegenheid op eigen terrein kenmerkt zich onder andere door zijn hoge plafonds, authentieke details binnen en zeer bijzondere detaillering in de gevel. Dit unieke pand is gelegen op een absolute centrumlocatie op een perceel van 216 m² en biedt veel mogelijkheden om geheel naar eigen wens in te delen. Hier wonen biedt u de kans om de historie van het pand zelf verder te schrijven.

Het pand betreft het voormalig klooster en staat op de monumentenlijst van gemeente Halderberge. Hierin staat beschreven dat zowel het exterieur als de constructie van het pand beschermd is.

De staat waarin het pand wordt aangeboden betreft een cascostaat zoals op de foto's te zien is. Er zijn enkele artist impressions toegevoegd om u een idee te geven van hoe het resultaat kan worden!

Belangrijk om te weten is dat de tweede verdieping als 94 m² inpandige bergruimte genoteerd staat, omdat hier geen daglicht aanwezig is. Met enkele aanpassingen kunnen deze meters bij het woonoppervlak worden meegenomen, hetgeen het totaal maakt van ca. 281 m²!

Oud Gastel staat bekend als een dorp met een goed voorzieningsniveau. Diverse faciliteiten en voorzieningen, zoals o.a. winkels, basisonderwijs, verscheidene verenigingen en openbaar vervoer zijn in het dorp gesitueerd. Tevens is de locatie gunstig gelegen ten opzichte van Roosendaal (5 min.), Breda (25 min.), Rotterdam (30 min.) en Antwerpen (35 min.).

Algemeen:
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze vrijblijvende informatie is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Maatvoeringen zijn slechts indicatief en kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Vraagprijs€ 500.000,- k.k.
  • Soort objectWoonhuis
  • Soort woningHerenhuis
  • Type woningTwee onder één kapwoning
  • Bouwjaar1901
  • Bouwjaar toelichtingBuitenzijde en verdiepingsvloeren zijn up-to-date)
  • BouwvormBestaande bouw
  • LiggingenIn centrum

Interesse in Kerkstraat 3a?

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Henk Lodewikus

Makelaar RM