Skip to content

Koopwoningen

De Van de Water Groep beschikt over een compleet aanbod van koopwoningen. Op deze pagina vindt u informatie over onze koopwoningen en -appartementen. 

Overzicht koopwoningen

Bent u benieuwd naar ons complete huidige overzicht van koopwoningen? Binnen deze categorie vindt u alle bestaande woningen die aangeboden worden bij Van de Water Groep. Bestaande woningen brengen vaak sfeer met zich mee, een knus gevoel met bouwstijlen uit het verleden. Dit vindt u zeker ook terug in sommige woningen binnen ons aanbod! Of bent u specifiek op zoek naar nieuwbouw koopwoningen? Ook dit bieden we aan bij Van de Water Groep.

Woningen te koop

Van de Water Groep biedt woningen te koop aan voor een zeer uiteenlopende doelgroep. Ons aanbod varieert van kleine eenpersoonsappartementen tot aan grote gezinswoningen.

We helpen graag zoveel mogelijk mensen met het vinden van een droomwoning. Hierom is het ook mogelijk om op de hoogte te blijven van nieuw aanbod op onze website. Vul hiervoor het formulier in en specificeer uw wensen voor de woning. Wanneer wij woningen toevoegen die passen bij uw wensen, ontvangt u van ons een update in uw mailbox! Zo hoeft u niet zelf iedere dag door ons aanbod heen te scrollen.

Koop appartement aanbod

Niet alleen complete woningen, maar ook koop appartementen biedt Van de Water Groep aan. En zoals u weet, kunnen de oppervlaktes ook hierin sterk variëren. Kleinere appartementen of grote met een oppervlakte van wel 300m2 vindt u in ons aanbod.

Nieuw

Gentastraat 11

4817 CV Breda

Nieuw

Abdis van Thornstraat 47

4901 ZA Oosterhout

Nieuw

Fransebaan 2

5131 NJ Alphen

Uw partner

Van de Water Groep is uw partner in het kopen van een woning. Wij helpen en begeleiden u graag in het aankopen van uw nieuwe huis. Heeft u specifieke vragen voor ons of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met uw Van de Water Groep vestiging in Breda, Oosterhout of Tilburg!