Skip to content

Type Uitzicht

5 van de 7 vrij

Type Uitzicht

Omschrijving

Woningtype Uitzicht

De royale woningen van type Uitzicht zijn met recht penthouses te noemen. Dankzij de vele ramen en ruimtelijke opzet geniet u op ieder moment van de dag van deze lichte en luxe uitstraling. De woningen zijn gelegen op de zesde verdieping of hoger en bieden u te allen tijde een prachtig uitzicht op het Wilhelminakanaal en de wijde omgeving.

BOUWNUMMER 34, 38 & 42

Deze woning biedt alles wat u van een penthouse mag verwachten. Een riante living met open keuken en een royaal terras, twee slaapkamers en een werkkamer of drie ruime slaapkamers, waarvan één met een eigen terras, en een luxe badkamer, met voldoende ruimte voor een wastafel, douche en ligbad.

Overal in huis geniet u van het bijzondere uitzicht. De vloerverwarming- en koeling zorgen daarnaast altijd voor een aangename temperatuur in de woning. De keuken kunt u geheel naar eigen wens inrichten; hiervoor ontvangt u een keukencheque ter waarde van €12.500,-.

BOUWNUMMER 35, 39 & 43

Een riante living met open keuken, twee royale terrassen, een luxe badkamer, drie ruime slaapkamers of twee slaapkamers en een werkkamer; precies zoals een penthouse hoort te zijn, mét een fenomenaal uitzicht. De vloerverwarming- en koeling geven altijd een aangename temperatuur in de woning. De royale badkamer biedt ruimte voor een wastafel, douche én ligbad. De keuken kunt u daarnaast geheel aanpassen op uw smaak en wensen, met een keukencheque ter waarde van €12.500,-.

BOUWNUMMER 44 & 45

Deze twee penthouses bieden u ultiem comfortabel wonen, met vloerverwarming en -koeling, een bijzonder ruime indeling en geweldige lichtinval door de vele ramen. Ook buiten op de twee royale terrassen, geniet u van het gevoel van landelijk wonen in een bruisende stad. Het ultieme gevoel van vrijheid vindt u op de negende en tiende verdieping van de Admiraal: uw penthouse is hier de enige woning, dus heeft u een verdieping voor u alleen.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 775.000,- t/m € 925.000,-
  • Aantal bouwnummers7
  • Aantal vrije eenheden5
  • ObjecttypeAppartement
  • LiggingenAan water, In woonwijk, Vrij uitzicht
  • AppartementkwaliteitLuxe

Bouwnummers

Verkocht o.v.

Zwaaikom: de Admiraal 44

4905 CA Oosterhout

Zwaaikom: de Admiraal 43

4905 CA Oosterhout

Zwaaikom: de Admiraal 42

4905 CA Oosterhout

Zwaaikom: de Admiraal 39

4905 CA Oosterhout

Zwaaikom: de Admiraal 38

4905 CA Oosterhout

Zwaaikom: de Admiraal 35

4905 CA Oosterhout

Verkocht o.v.

Zwaaikom: de Admiraal 34

4905 CA Oosterhout

Interesse in Type Uitzicht

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447