Skip to content

Type H

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een modern appartement in het centrum van Teteringen? Dan is een van de 31 appartementen misschien wel iets voor jou. Appartement type H vind je op de eerste, tweede en derde verdieping op de hoek van de Schijfstraat/Oosterhoutseweg en de straat Hameldonk. Het 3-kamerappartement heeft 2 slaapkamers, een open keuken en een groot balkon van bijna 12 m². Ervaar het comfort van nieuwbouw en profiteer bij een normaal energiegebruik van lage energielasten. Wordt dit jouw nieuwe droomhuis?

Kom binnen
Je bereikt je appartement via de lift of het trappenhuis. Loop je naar binnen, dan kom je terecht in de hal. In de hal is een separaat toilet en een berging met aansluitingen voor de technische installaties. Type H heeft een woonoppervlakte van 116 m², 2 slaapkamers en de woonkamer heeft een open keuken. In de badkamer is er een douchehoek, toilet en een wastafel.

Buiten goed toeven
Alle appartementen hebben een balkon waar je van het zonnetje kunt genieten. In de gemeenschappelijke ruimte van het appartementencomplex krijgt ieder appartement nog een berging. Handig om je gereedschap op te bergen of je fiets te stallen. Je parkeert de auto straks in de openbare ruimte aan de weg. Parkeren is ook mogelijk op het nieuwe parkeerterrein.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 475.000,- t/m € 475.000,-
  • Aantal bouwnummers0
  • ObjecttypeAppartement

Interesse in Type H

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Breda

Keizerstraat 91 - 93

4811 HL Breda

(076) 5 24 24 00