Skip to content

Tweekapper l TYPE H

0 van de 1 vrij

Tweekapper l TYPE H

Omschrijving

Deze nieuwbouwwoning biedt je optimaal wooncomfort.

Of je hier nu samen met je partner gaat wonen, met jonge kinderen of met tieners, dit huis biedt ruimte aan iedereen. Door de kamer-en suite-indeling creëer je een fijne eetkeuken en een ruim zitgedeelte. Met de uitbreidingsopties op de begane grond creëer je extra veel leefruimte, bijvoorbeeld voor een speel- of gamehoek voor de kinderen of maak je een fijn thuiskantoor voor jezelf. Daarnaast is de woning zeer energiezuinig en onderhoudsarm. Dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee.

Pluspunten
- Zeer energiezuinige woning: energielabel A++++
- Vloerverwarming op alle verdiepingen
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
- Lichte woonkamer
- Geïsoleerde garage
- Ruime tweede verdieping
- Veel lichtinval door de grote raampartijen
- Diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden

Indeling
De indeling is bijzonder praktisch met beneden een hal met toilet en garderobe. Het woongedeelte bevindt zich aan de voorzijde, het eetgedeelte met keuken aan de achterzijde. De vertrekken worden van elkaar gescheiden door de hal en de trapopgang. De begane grond kan vergroot worden met 1.20 of 2.40 meter waarbij de keuken naar de voorzijde verplaatst kan worden. Met de optie om de garage te verlengen en/of te splitsen in een berging en een ruimte bij de woning te betrekken, creëer je extra veel leefruimte op de begane grond.

Op de verdieping vind je de overloop, drie slaapkamers en een complete badkamer met toilet, douche, ligbad en wastafel. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de badkamer te vergroten of om twee slaapkamers aan de achterzijde samen te voegen tot één ruime slaapkamer met bijv. een inloopkast.

De tweede verdieping is ruim van opzet. Met de combinatie van diverse indelingsopties maak je hier een prachtige woonverdieping met bijvoorbeeld twee ruime kamers met dakkapel aan de voor- en/of achterzijde.

Zie jij jezelf hier al wonen?

Voor zover van toepassing is de vermelde gebruikersoppervlakte berekend inclusief garage/berging.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 609.000,- t/m € 609.000,-
  • Aantal bouwnummers1
  • ObjecttypeWoonhuis
  • WoonhuissoortEengezinswoning
  • WoonhuistypeTwee onder één kapwoning

Bouwnummers

Gereserveerd

Koolhoven-West 19

5036 VP Tilburg

Interesse in Tweekapper l TYPE H

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Tilburg

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

(013) 5 952 952