Skip to content

Parkwoningen

0 van de 2 vrij

Parkwoningen

Omschrijving

De unieke locatie van Spinaker, de prettige ligging aan het pocket park en de uitstekende bereikbaarheid maken dit een fijne plek voor jong en oud.

De 7 stadswoningen aan het park zijn speciaal voor gezinnen die houden van de levendigheid en reuring van een stad, én voor hen die genieten van de nabijheid van water, ontspanning en de natuur om de hoek. Perfect dus voor wie naast plezier en vertier behoefte heeft aan comfort en kwaliteit. De privétuinen geven nét dat stukje meer privacy om je heerlijk terug te trekken.

Vanuit de keuken kijk je heerlijk uit over het park. De woonkamer strekt zich over de volledige breedte en grenst met openslaande deuren aan de tuin. De parkwoningen worden standaard uitgevoerd met een uitbouw.

Op de eerste verdieping vind je twee royale slaapkamers (18m²+) en een grote badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Op de tweede verdieping zijn nog twee grote kamers (18m²+) en de technische ruimte met warmtepomp en aansluitingen voor wasmachine en droger.

De gevels hebben prachtige detailleringen in het metselwerk en ook de twee Franse balkons maken het tot een sfeervol ensemble aan het pocket park. Hier zullen de bewoners straks snel en makkelijk contact maken. De 7 parkwoningen krijgen tot slot nog een aparte tuinberging en op het parkeerterrein is er voor elke woning één parkeerplaats beschikbaar. En de tweede auto? Die kan toch de deur uit? Spinaker heeft alle voorzieningen op loopafstand: voor boodschappen ga je naar de AaBe fabriek of je wandelt in een mum van tijd naar de gezellige binnenstad. Ook zijn er twee deelauto’s van We Drive Solar beschikbaar.

Woonoppervlakte: ca. 164 m²
Perceel: ca. 124 – 181 m²
Ligging buitenruimte: tuin oosten en Noorden
Parkeerplaats: 1 op het achtergelegen parkeerterrein

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 679.000,- t/m € 699.000,-
  • Aantal bouwnummers2
  • ObjecttypeWoonhuis
  • WoonhuissoortEengezinswoning
  • WoonhuistypeTussenwoning

Bouwnummers

Gereserveerd

Parkwoningen 18

5017 AL Tilburg

Verkocht o.v.

Parkwoningen 17

5017 AL Tilburg

Interesse in Parkwoningen

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Tilburg

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

(013) 5 952 952