Skip to content

Fritz Hoekwoning Type Lsh

Omschrijving

HOEKWONING TYPE Lsh

Kenmerken:
- Woonoppervlakte ca. 102 m²
- Riante woonkamer met open keuken (keuken niet inbegrepen)
- 3 slaapkamers
- Een zolderruimte middels vlizotrap bereikbaar
- Badkamer voorzien van inloopdouche en toilet
- Separate wasruimte
- Eén vaste parkeerplaats
- Duurzaam en energiezuinig

ALGEMEEN
Op een centrale locatie in de wijk Heuvel te Breda ontwikkelt en realiseert Van Agtmaal de volgende nieuwbouwfase genaamd “Fritz Breda”. Het plan telt 40 grondgebonden rij- en hoekwoningen van ca. 102 en 118 m².

Het plan bestaat uit 4 woonblokken met autoluwe straten. Je woont in Fritz in een parkachtige omgeving, waar elke doorkijk zicht geeft op een bijzonder kopgevel, groen of het Dr. Struyckenplein. Parkeerplaatsen zijn op korte loopafstand aan het einde van ieder woonblok gesitueerd.

LOCATIE
De 40 woningen van Fritz Breda worden gerealiseerd in het hart van de wijk Heuvel met op loopafstand het Dr. Struyckenplein met veel voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. Sportvoorzieningen en het stadscentrum van Breda zijn binnen 10 minuten bereikbaar met de fiets. Daarnaast is de locatie goed ontsloten met op de hoek een bushalte of de snelweg op 5 autominuten.

ARCHITECTUUR
De woningen in het plan Fritz zijn ontworpen door DAT Architecten en refereren naar de karakteristieke stijl van ir. Frits Peutz. De woningen sluiten hierdoor aan op de oorspronkelijke door Peutz ontworpen buurt en doen daarmee recht aan de cultuurhistorische waarden. Daarnaast vindt Fritz aansluiting bij de opzet en architectonische stijl van naastgelegen nieuwbouwprojecten Blend en Nieuw Mertersem. In de woningen zijn de details van Peutz goed terug te zien. Ranke 3-laagse woningen met zo nu en dan een kleine verspringing van bakstenen in een zandkleurige gevel. Elke woning is voorzien van een vast bankje voor het keukenraam dat mee ontworpen is zodat er rustig in de ochtend kan worden genoten van een kopje koffie.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 415.000,- t/m € 465.000,-
  • Aantal bouwnummers0
  • ObjecttypeWoonhuis
  • WoonhuissoortEengezinswoning
  • WoonhuistypeHoekwoning
  • WoonhuiskwaliteitNormaal

Interesse in Fritz Hoekwoning Type Lsh

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Breda

Keizerstraat 91 - 93

4811 HL Breda

(076) 5 24 24 00