Skip to content

Appartementen

1 van de 1 vrij

Appartementen

Omschrijving

In een unieke groene woonomgeving in de luwte van het stadscentrum bieden wij u de laatste twee in aanbouw zijnde luxe 3-kamer hoekappartementen met balkon op het zuiden en een eigen vaste parkeerplaats aan. De appartementen maken deel uit van een kleinschalig en exclusief appartementengebouw met 9 luxe koopappartementen en slechts 3 appartementen per verdieping.

Dit moderne en elegante gebouw met bijzonder metselwerkverband is een ontwerp van Buro013 architecten en wordt naast de voormalige Jozefmavo gerealiseerd, nabij de entree van het Stadspark Oude Dijk. De ligging is ideaal; enerzijds naast het groen van het Stadspark én op loopafstand van hartje centrum met al haar voorzieningen.

Dit bijzondere woongebouw bestaat uit vier lagen. Op de begane grond komt de stallingsgarage waar voor elke bewoner een eigen parkeerplaats en berging is. Op de andere verdiepingen worden per woonlaag drie appartementen ontsloten.

De appartementen zijn volledig geïsoleerd en worden voorzien van HR++ beglazing. Het wooncomfort is daarnaast erg hoog doordat de appartementen volledig zijn voorzien van vloerverwarming en gericht op de toekomst met een warmteregeling die via een waterwarmtepomp gaat. In de zomer zorgt de warmtepomp ervoor dat er koel water door de leidingen van de vloerverwarming stroomt wat zorgt voor een topkoeling en waardoor de temperatuur in het appartement aangenaam blijft. Een groot bijkomend voordeel is dat de appartementen geen radiatoren hebben (op de badkamer na)!

De appartementen worden standaard voorzien van gestucte wanden en plafonds. De badkamer krijgt modern sanitair en luxe tegelwerk, een mooi wastafelmeubel en een glazen douchewand maken de badkamer volledig af. U dient zelf voor een keukeninrichting te zorgen en bent vrij in de keuze voor een keukenleverancier.

Het complex wordt gerealiseerd op wat ooit het schoolplein was van het Sint Theresia-Lyceum van de Zusters van Liefde. Gelegen tussen het groen van het Stadspark én op loopafstand van het bruisende centrum van Tilburg. Tal van winkels, restaurants, terrasjes, het Pieter Vreedeplein, Centraal Station, Schouwburg en bioscoop zijn om de hoek gelegen. Daarnaast bevinden de populaire Spoorzone, de hippe Piushaven, scholen, het Spoorpark en musea zich in de buurt.
Diverse uitvalswegen waaronder de A65 en A58 richting onder andere de steden Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch zijn nabij gelegen.

Bouwjaar: ca. 2022/ 2023
Woonoppervlakte: ca. 113m²
Balkon: ca. 9m²
Aanvaarding: verwachte oplevering zomer 2024

De twee appartementen betreffen een 3-kamer hoekappartement van 113m² met een loggia/ balkon van 9m² op het zuiden. Een appartement is op de eerste verdieping gelegen en het andere appartement op de tweede verdieping.

Algemeen
- In aanbouw zijnde luxe 3-kamer hoekappartementen.
- Eigen vaste parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.
- Privé berging.
- Sanitair van Geberit/ Sphinx en Grohe kranen.
- De vermelde koopsom is vrij op naam, inclusief: 21% btw (wijzigingen in het btw-tarief na aankoop worden conform de wettelijke voorschriften doorberekend), architect-, constructeur en overige adviseurskosten, kosten Waarborgcertificaat Woningborg en leveringskosten notaris.
- Niet in de koopsom inbegrepen: financieringskosten (o.a. kosten hypotheekakte, advies- en bemiddelingskosten), grond- en bouwrente, keukeninrichting en vloerafwerking.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 610.000,- t/m € 730.000,-
  • Aantal bouwnummers1
  • Aantal vrije eenheden1
  • ObjecttypeAppartement
  • LiggingenAan park, Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk
  • AppartementkwaliteitLuxe

Bouwnummers

Appartementen 2

5038 VP Tilburg

Interesse in Appartementen

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Tilburg

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

(013) 5 952 952