Skip to content

Wagenberg – Elzenpark | IN VOORBEREIDING

Elzenpark | IN VOORBEREIDING

4845 CV Wagenberg

Omschrijving

Samen wonen in Wagenberg met het diverse woningaanbod van Elzenpark. Appartementen, rijwoningen, twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woningen, starterswoningen, levensloopbestendige woningen en een vrij kavel. Dat is voor ieder wat wils.

Het plan
In Wagenberg gaan wij het gevarieerde nieuwbouwplan Elzenpark realiseren. Het plan bestaat uit eengezinswoningen, levensloopbestendige woningen en twee-onder-een-kap woningen. Er is veel variatie in verschillende type woningen.

Elzenpark
Wonen in een nieuwbouwwijk op een steenworp afstand van het centrum van Wagenberg. Hier verrijst de komende jaren de mooiste en duurzaamste wijk van Wagenberg omringd door mooie natuur.

Een woning die bij jou past
Elzenpark sluit mooi aan op de omringende woongebieden. Er is veel variatie in verschillende type woningen. Er is dus altijd een geschikte woning voor jong en oud. Niet alleen de woningen maar ook de locatie biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten.

De locatie
Wagenberg is een gezellig dorp in een landelijke omgeving, waar je de gastvrijheid en de Brabantse bourgondische levensstijl terugvindt. Ga je graag de natuur in? Ook dan zit je helemaal goed in Wagenberg.

Alles dichtbij in Wagenberg
In Wagenberg vind je het Natuur- en Landschapspark Wagenberg, een prachtig natuurgebied van 14 hectare, op het terrein van een vroegere zandwinning. Binnen 20 minuten sta je in het prachtige Nationaal park De Biesbosch. Zoek je toch liever de stad op? Met 20 minuten sta je in het centrum van het bruisende Breda. Daarnaast beschikt Wagenberg over de benodigde faciliteiten zoals een bakker, een basisschool, kinderdagverblijf en diverse sportmogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Meld je dan aan via www.elzenpark-wagenberg.nl en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • PrijsKoopsommen nog niet bekend

Interesse in Elzenpark | IN VOORBEREIDING

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447