Skip to content

Wagenberg – Elzenpark (IN VOORBEREIDING)

4845 CV Wagenberg

Elzenpark (IN VOORBEREIDING)

Koopsommen nog niet bekend

Samen wonen in Wagenberg met het diverse woningaanbod van Elzenpark. Appartementen, rijwoningen, twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woningen, starterswoningen, levensloopbestendige woningen en een vrij kavel. Dat is voor ieder wat wils. Ben je geïnteresseerd in dit project? Meld je dan aan via www.elzenpark-wagenberg.nl en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Het plan
In Wagenberg gaan wij het gevarieerde ...

Samen wonen in Wagenberg met het diverse woningaanbod van Elzenpark. Appartementen, rijwoningen, twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woningen, starterswoningen, levensloopbestendige woningen en een vrij kavel. Dat is voor ieder wat wils. Ben je geïnteresseerd in dit project? Meld je dan aan via www.elzenpark-wagenberg.nl en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Het plan
In Wagenberg gaan wij het gevarieerde nieuwbouwplan Elzenpark realiseren. Het plan bestaat uit eengezinswoningen, levensloopbestendige woningen en twee-onder-een-kap woningen. Er is veel variatie in verschillende type woningen.

Elzenpark
Wonen in een nieuwbouwwijk op een steenworp afstand van het centrum van Wagenberg. Hier verrijst de komende jaren de mooiste en duurzaamste wijk van Wagenberg omringd door mooie natuur.

Een woning die bij jou past
Elzenpark sluit mooi aan op de omringende woongebieden. Er is veel variatie in verschillende type woningen. Er is dus altijd een geschikte woning voor jong en oud. Niet alleen de woningen maar ook de locatie biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten.

De locatie
Wagenberg is een gezellig dorp in een landelijke omgeving, waar je de gastvrijheid en de Brabantse bourgondische levensstijl terugvindt. Ga je graag de natuur in? Ook dan zit je helemaal goed in Wagenberg.

Alles dichtbij in Wagenberg
In Wagenberg vind je het Natuur- en Landschapspark Wagenberg, een prachtig natuurgebied van 14 hectare, op het terrein van een vroegere zandwinning. Binnen 20 minuten sta je in het prachtige Nationaal park De Biesbosch. Zoek je toch liever de stad op? Met 20 minuten sta je in het centrum van het bruisende Breda. Daarnaast beschikt Wagenberg over de benodigde faciliteiten zoals een bakker, een basisschool, kinderdagverblijf en diverse sportmogelijkheden.

INTERESSE
Ben je benieuwd hoe je kans maakt op een woning? We leggen je hieronder graag uit welke stappen je moet volgen!

Stap 1. Meld je aan
Meld je aan via www.elzenpark-wagenberg.nl. Zodra het mogelijk is, geef je jouw woningvoorkeur door in je account. (Let op! Dit is niet je officiële inschrijving.)

Stap 2. Oriëntatiegesprek met NEXTHome
Zodra het woningaanbod met indicatieve vanaf-prijzen bekend zijn, kan je in je account aangeven welke woningen jouw voorkeur hebben d.m.v. het selecteren van een hartje. Daarnaast kan je vanaf dan een oriëntatiegesprek met NEXTHome aanvragen. Met dit gesprek krijg je voorrang op kandidaten wdie geen oriëntatiegesprek hebben gehad. Tijdens dit gesprek gaan adviseurs van NEXTHome samen met jou aan de slag om te kijken naar jouw woonwensen en financiële mogelijkheden.

Stap 3. Inschrijven pre-sale
Om in aanmerking te komen voor een woning, moet je het inschrijfformulier invullen. Dit kan vanaf het moment dat deze open staat tot het moment van sluiting. Let goed op de volgende stappen:

Het inschrijfformulier in je accountomgeving gaat open. Zorg ervoor dat het je het inschrijfformulier volledig hebt ingevuld op het moment dat de inschrijfperiode sluit. Geef op het inschrijfformulier duidelijk aan welke bouwnummers jouw voorkeur hebben en breng daar een duidelijke prioritering in aan. Je mag hierbij een 1ste, 2de, 3de, 4de, en 5de voorkeur aangeven. Denk goed na over deze volgorde want die is later niet te veranderen, omdat we gebonden zijn aan de toewijzingscriteria. Je kan ook aangeven dat je in aanmerking wilt komen voor beschikbare woningen van het zelfde type als jouw voorkeurswoningen niet meer beschikbaar zijn.

Zorg ervoor dat je jouw inschrijving voor de sluitingsdatum afrondt door het formulier digitaal te ondertekenen en op de knop 'inschrijven' te drukken. Als je deze stap overslaat wordt je inschrijving niet meegenomen.

Stap 4. Toewijzing
Na de sluiting van het inschrijfformulier gaat de ‘matchmaker’ de woningen toewijzen aan de hand van de volgende criteria:
- Financiële check NEXTHome: je hebt een oriëntatiegesprek gehad bij NEXTHome en hebt te horen gekregen dat de voorkeurswoningen haalbaar en betaalbaar zijn. De adviseurs van NEXTHome geven dit door in ons systeem. Je hoeft hier zelf niks voor te doen.
- Maximale spreiding. Geef dus alleen de woningen op waar je ook echt geïnteresseerd in bent.

Stap 5. Reserveer een woning
Als je een woning toegewezen hebt gekregen, belt NEXTHome je om een afspraak in te plannen. In het reserveringsgesprek wordt bekeken of haalbaar/betaalbaar onveranderd is ten opzichte van het oriëntatiegesprek. Als je door wilt met de woning volgt er een digitale reserveringsovereenkomst met de bijbehorende borg. Deze borg bedraagt € 3.500,-. Op dat moment is de woning officieel voor jou gereserveerd. De borg ontvang je uiteraard terug op het moment dat je de woning daadwerkelijk juridisch afneemt bij de notaris.

Stap 6. In verkoop
Tijdens de start verkoop gaan alle woningen die nog niet gereserveerd zijn in verkoop. Heb je geen woning gereserveerd? Dan krijg je hier de kans om je in te schrijven op de woningen die nog over zijn. Opnieuw wordt een moment vastgesteld dat de verkoopfase start. Vanaf dat moment kan jij je inschrijven in je account. Na de inschrijfperiode wordt bekeken of er dubbele inschrijvingen zijn. Indien die er zijn wordt er opnieuw toegewezen. De toewijzing is gelijk aan de vorige fase.

Vragen?
Neem dan contact met ons op via tel. 0162 - 447 447 of per e-mail via nieuwbouw@vandewatergroep.nl.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • PrijsKoopsommen nog niet bekend

Overig

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!