Skip to content

Oudenbosch – Groene Vaart Fase 2 (IN VERKOOP)

Groene Vaart Fase 2 (IN VERKOOP)

4731 AA Oudenbosch

Omschrijving

** VERKOOP GESTART - INSCHRIJVEN KAN TOT 22 JULI 10.00 UUR **

Welkom in Groene Vaart, de groenste en gezelligste woonwijk van Oudenbosch. Hier woon je in harmonie met de natuur, omringd door prachtige groenvoor­zieningen die je woning extra sfeer geven.

Het plan
Groene Vaart bestaat uit drie deelprojecten, die elk hun eigen karakter hebben.De tweede fase bestaat uit 20 schitterende woningen, die vernoemd zijn naar inheemse planten die van nature in de omgeving voorkomen. Of je nu gaat voor een royale twee-onder-één kap woning type Hazelaar of een comfortabele tussen- of hoekwoning type Meidoorn: hier vind je jouw droomhuis.

Omgeving
Heerlijk rustig wonen aan de rand van het dorp Oudenbosch, met de gezelligheid van Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda om de hoek. In dit overgangsgebied tref je aan de ene kant het bosgebied Pagnevaart en aan de andere kant de vele voorzieningen die het dorp te bieden heeft.
Woon je straks in Groene Vaart, dan ben je met de auto binnen 20 minuten in Breda, Bergen op Zoom en Roosendaal. Rotterdam, Antwerpen en Tilburg zijn op 40 minuten gelegen van Oudenbosch.
Ook met het openbaar vervoer kun je prima uit de voeten. Vanaf station Oudenbosch ben je in 7 minuten in Roosendaal en met de Intercity in 30 minuten in Breda en Bergen op Zoom. Ideaal!

Start verkoop - Inschrijven
Wil jij in aanmerking komen voor één van de woningen? Dan kun je je tot en met maandag 22 juli - 10.00 uur inschrijven door het 'digitaal inschrijfformulier' via de projectwebsite in te vullen.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 367.500,- t/m € 485.000,-
  • Inhoud426-452 m2
  • Woonoppervlakte122-126 m2
  • Perceeloppervlakte295 m2

Bouwtypes

6 van de 6 vrij

Hoekwoning | Type Meidoorn

6 van de 6 vrij

Tussenwoning | Type Meidoorn

8 van de 8 vrij

Twee-onder-één-kapwoning | Type Hazelaar

Interesse in Groene Vaart Fase 2 (IN VERKOOP)

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Breda

Keizerstraat 91 - 93

4811 HL Breda

(076) 5 24 24 00