Skip to content

Lage Zwaluwe – De Biezen – fase 1

De Biezen - fase 1

4926 BV Lage Zwaluwe

Omschrijving

HET PLAN
Het nieuwbouwplan De Biezen omvat in totaal maar liefst 114 woningen, verdeeld over meerdere fases. De verkaveling bestaat uit een mix van diverse woningtypes die passen bij verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, levensloopbestendige woningen en zelfbouwkavels. Door de dorpse architectuurstijl van de woningen en de toepassing van veel groen en ruimte voor water, sluit De Biezen perfect aan op het karakter van Lage Zwaluwe.

LOCATIE
Lage Zwaluwe is een mooi en idyllisch dorpje in een rustieke en nostalgische omgeving gelegen aan de rivier de Amer. Het dorp ligt in een natuurrijke omgeving met als absolute eyecatcher het Nationaal Park De Biesbosch aan de overzijde van de rivier. De natuurliefhebber komt hier ruimschoots aan bod.

Deze door groen en water omringde plek, biedt rust en ruimte, maar door de nabijheid van buren en voorzieningen ook een gevoel van geborgenheid en warmte. Het plan is ruim opgezet en sluit aan op de bestaande kindvriendelijke wijk. Met de gunstige ligging centraal in het dorp zijn de haven en de voorzieningen op steenworp afstand. Verder ben je binnen aanzienlijke tijd in de naastgelegen steden Breda en Dordrecht.

FASE 1
Fase 1 omvat 16 tweekappers die aan de bestaande weg, de Biezenhaak, zijn gesitueerd. Alle 16 woningen zijn standaard voorzien van een ruime keuken/woonkamer en drie slaapkamers op de eerste verdieping. Bovenop dit complete woonprogramma worden diverse opties aangeboden om de woning helemaal aan te laten sluiten op uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een aanbouw op de begane grond, een dakkapel op zolder of een van de overige opties.

Alle woningen beschikken over een riant perceel met een oriëntatie op het zuidoosten en een eigen oprit met plek voor twee auto’s. Bouwnummers 8 t/m 11, 14 en 15 hebben standaard een aangebouwde berging. De overige bouwnummers krijgen een houten buitenberging in de achtertuin, maar kunnen optioneel kiezen voor een aangebouwde berging. Daarbij voldoen de woningen aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn de woningen volledig gasloos en voorzien van een warmtepomp.

Voor de twee-onder-één-kapwoningen wordt onderscheid gemaakt tussen drie verschillende types. De types onderscheiden zich van elkaar qua architectuur, grootte en prijscategorieën.

Type A - bouwnummer 1 t/m 8
Deze stijlvolle woningen zijn van alle gemakken voorzien en bieden optimaal wooncomfort. Naast het complete woonprogramma heeft u de keus uit verschillende opties om de woning nog meer eigen te maken.

Type B - bouwnummer 9 t/m 12
Deze fraai vormgegeven woningen hebben een luxe uitstraling door de grote raampartijen en de grijze gevelsteen. bent u op zoek naar de volgende stap in uw wooncarrière? Dan raden we u aan om deze woning nader te bestuderen.

Type C - bouwnummer 13 t/m 16
Deze grootste variant van de twee-onder-één-kapwoningen biedt meer dan voldoende ruimte en heeft een luxe uitstraling door o.a. de toepassing van grote ramen met luiken en een geelgrijze gevelsteen.

Interesse?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie over dit uniek plan!

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 399.000,- t/m € 497.000,-
  • Inhoud415-590 m2
  • Woonoppervlakte107-123 m2
  • Perceeloppervlakte296-380 m2

Bouwtypes

0 van de 4 vrij

Type C

0 van de 4 vrij

Type B

0 van de 8 vrij

Type A

Interesse in De Biezen - fase 1

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447