Skip to content

Goirle – Bosch & Veld (IN VOORBEREIDING)

Nieuw

Bosch & Veld (IN VOORBEREIDING)

5051 BN Goirle

Omschrijving

Mis niets van de stadse reuring missen en toch ontspannen wonen. In Bosch & Veld in Goirle mis je niets van de stadse reuring en kun je toch ontspannen wonen. Aan de Rillaersebaan, tussen volwassen bomen, komen 71 koop- en huurwoningen.

In Bosch & Veld komen 71 woningen.
Deze aantallen kunnen we grofweg onderverdelen in 40% betaalbare koopwoningen, 30% vrijesectorkoopwoningen en 30% sociale huur.

Het woningaanbod is heel gevarieerd. Als het definitief ontwerp gereed is, worden de woningtypen uitgebreid omschreven op de projectwebsite.

Om je een idee te geven: er komen rijwoningen van 3,90, 4,80 en 5,40 meter breed. Er zijn ook extra grote hoekwoningen van wel 6 meter breed. Verder realiseren we 6 gelijkvloerse twee-onder-een-kapwoningen met een bad- en slaapkamer op de begane grond, zodat er echt voor elk wat wils is. De meeste woningen hebben een schuine kap, maar er is ook een aantal woningen met een plat dak waardoor je op de tweede verdieping nog meer leefruimte hebt.

We zijn benieuwd of jouw droomhuis hier straks staat. Meld je aan voor de nieuwsbrief op de projectwebsite als je niets wilt missen.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • PrijsKoopsommen nog niet bekend

Interesse in Bosch & Veld (IN VOORBEREIDING)

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Tilburg

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

(013) 5 952 952