Skip to content

Breda – Park Langendijk – deelfase Zusterhof (IN VOORBEREIDING)

Nieuw

Park Langendijk - deelfase Zusterhof (IN VOORBEREIDING)

4819 EV Breda

Omschrijving

PARK LANGENDIJK - DEELFASE ZUSTERHOF

Op de plek waar tot 2022 het Amphia ziekenhuis Langendijk stond, komt straks een groene stadse woonwijk met circa 290 woningen en appartementen. Zo verandert de locatie van een plek waar je eerst af en toe op bezoek ging naar een plek waar je voor altijd wilt blijven wonen.

De naam Park Langendijk is heel toepasselijk want de naam verwijst naar de straat én de naam van het ziekenhuis. Zoals de naam al doet vermoeden wordt Park Langendijk een woonwijk met veel aandacht voor groen.

LIGGING
Park Langendijk ligt in de populaire wijk Boeimeer, vlakbij de Graaf Engelbertlaan. Op een bijzondere plek met historie, in het groen, goed bereikbaar én op slechts 10 minuten fietsen van de Grote Markt van Breda. Je hebt dus alle stadse voorzieningen dichtbij en tevens woon je op loopafstand van één van de grootste parken van Breda: Het Zaartpark.

AANBOD
In de wijk komen hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, maar ook appartementen - zowel koop als (sociale) huur. Ook komen er 145 plaatsen, gerealiseerd door Thebe Aeneas, voor o.a. psychogeriatrie, somatiek, hospicezorg en mensen met dementie. Een mix van verschillende type mensen zal hier dus een nieuw thuis krijgen. En dat maakt deze wijk bijzonder.

In totaal komen er circa 290 woningen en appartementen. Deze worden ontwikkeld en verkocht in verschillende deelfases.

ZUSTERHOF
De eerste deelfase die in de verkoop komt is Zusterhof.

Deze fase bestaat uit 16 koopwoningen:

- 14 hoek- en rijwoningen, indicatieve koopsommen vanaf € 565.000,00 v.o.n.
- 2 twee-onder-één kapwoningen, indicatieve koopsommen vanaf € 925.000,00 v.o.n.

De woningen in Zusterhof hebben twee architectuurstijlen. De woningen met platte daken sluiten aan op de stijl van het oude Diaconessenhuis en de woningen met zadeldak sluiten aan op de architectuurstijl van de woningen in de naastgelegen wijk. De woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 132 en 202 m².

SCHETSEN, PRIJSINDICATIES EN CONCEPT PLATTEGRONDEN
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de uitwerking van de definitieve prijzen per bouwnummer. De schetsen en de concept plattegronden (terug te vinden via de projectwebsite) van de woningen geven je alvast een beeld bij hoe de woningen er ongeveer uit komen te zien. Het zijn nog conceptversies, dus er kunnen hier en daar nog wijzigingen voorkomen in de plattegronden.

INTERESSE? MELD JE AAN
We verwachten na de zomer van 2024 te starten met de verkoop van deze eerste fase. Heb je interesse in een woningtype en wil je op de hoogte gehouden worden? Ga dan via de projectwebsite naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor projectfase' en laat je gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en definitieve plattegronden en prijzen. Ook hoor je wanneer de verkoop start.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 565.000,- t/m € 565.000,-
  • Woonoppervlakte132-202 m2
  • Perceeloppervlakte131-274 m2

Interesse in Park Langendijk - deelfase Zusterhof (IN VOORBEREIDING)

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan