Skip to content

Ulicoten – Bouwkavels Ulicoten 8

Verkocht

Bouwkavels Ulicoten 8

5113 TC Ulicoten

Omschrijving

Alle verkoopinformatie is beschikbaar bij de makelaars.
Wil je deze ontvangen neem dan dan contact met ons op via 013 - 5 952 952 of stuur ons een mail: nieuwbouw@vandewatergroep.nl

Plangebied
De door de Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte uit te geven kavels liggen aan de oostzijde van de kern Ulicoten. Het plan bestaat uit acht ruime woningbouwkavels.
Aan de noord- en westzijde wordt het plangebied begrensd door woonpercelen, gelegen aan de Dorpsstraat en Den Dries. Aan de noord en zuidkant wordt de locatie begrensd door akkers.

De gronden waar de 8 Ruimte voor Ruimte kavels worden gerealiseerd zijn momenteel in gebruik als akkerland.

Ligging en afmetingen
Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte geeft 8 kavels uit. De kavelgrootte varieert van circa 956 m² tot circa 1.407 m². Op iedere kavel mag één vrijstaande woning met bijgebouwen gebouwd worden. Op iedere kavel dienen ten minste twee parkeerplaatsen op eigen terrein te worden gerealiseerd. Een eventuele garage wordt daarbij niet meegerekend.

Stedenbouwkundig ontwerp
Het bestemmingsplan maakt de realisatie mogelijk van maximaal acht woningen aan weerszijden van de Dorpsstraat. Aan de noordzijde is ruimte voor drie kavels, één aan de oostzijde van de woning Dorpsstraat 4 en twee aan de westzijde van deze woning.
Ten zuiden van de Dorpsstraat is aan de westzijde van de bedrijfswoning Dorpsstraat 7 ruimte voor maximaal vijf woningen.

De kavels worden via een eigen inrit ontsloten op de Dorpsstraat. Met de toevoeging van deze woningen wordt het bestaande lint van woningen aan de Dorpsstraat verder vorm gegeven. Omdat alle kavels een vrij uitzicht hebben op de akkers zorgt dit voor het contact met het buitengebied.

De belangrijkste bouwvoorschriften uit het bestemmingsplan zijn:
- De maximale goothoogte is 4,5 meter
- De maximalen nokhoogte is 10 meter
- De nokrichting van de woning dient parallel aan de Dorpsstraat te liggen
- De woning met een zadeldak moet worden gebouwd met traditionele bouwmaterialen zoals baksteen en dakpannen

Op deze pagina vindt u ter inspiratie voor uw woning een aantal referentiewoningen. Dit geeft u een indruk van de mogelijkheden en architectuurstijlen.

Getoonde beelden geven een goede indruk van de bouwmogelijkheden, wel kan de gemeente nog nadere eisen stellen over de detaillering en kleurgebruik.

Kenmerken

  • StatusVerkocht
  • Soort objectWoonhuis
  • BouwvormNiet van toepassing

Interesse in Bouwkavels Ulicoten

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Tilburg

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

(013) 5 952 952