Skip to content

Oosterhout – Zwaaikom: de Admiraal 6

Verkocht o.v.

Zwaaikom: de Admiraal 6

4905 CA Oosterhout

Omschrijving

Woningtype Sluiszicht

De appartementen van type Sluiszicht voorzien je van alle gemakken. Ze zijn op en top duurzaam; dit betekent minder energiekosten en meer wooncomfort. Het ruime balkon biedt een prachtig uitzicht over het Wilhelminakanaal en de wijde omgeving. Bij dit appartement hoort één parkeerplek op de parkeerplaats van complex De Admiraal.

BOUWNUMMER 6, 12, 18, 24 & 30

Een ruime woonkamer met royale hoekkeuken, dat is wat type Sluiszicht biedt. De twee slaapkamers geven je vele mogelijkheden op het gebied van wonen, werken en hobbyen. De keuken is naar eigen wens in te richten, hiervoor ontvang je een keukencheque ter waarde van €4.500,-. De badkamer is van alle gemakken voorzien en biedt ruimte voor een bad.

BOUWNUMMER 7, 13, 19, 25 & 31

Een mooie woonkamer met keuken en een balkon met schuifdeur; hierdoor geniet je iedere dag weer van het mooie uitzicht. Binnen én buiten. Ook vanuit de twee slaapkamers, waarvan er één ook in te richten is als werkkamer, geniet je van ruimtelijk wonen. De keuken is naar eigen wens in te richten door de keukencheque van €4.500,-. De ruime badkamer is voorzien van een douche en wastafel, maar er is ook ruimte voor een bad.

Kenmerken

  • StatusVerkocht o.v.
  • Vraagprijs€ 375.000,- v.o.n.
  • Soort objectAppartement
  • Bouwjaar periodeVANAF_2021_TM_2030
  • BouwvormNieuwbouw
  • LiggingenAan water, In woonwijk, Vrij uitzicht

Interesse in Zwaaikom: de Admiraal

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447