Skip to content

Oosterhout – Zwaaikom: de Admiraal 28

Verkocht o.v.

Zwaaikom: de Admiraal 28

4905 CA Oosterhout

Omschrijving

Woningtype Dijkzicht

Jouw nieuwe appartement is op en top duurzaam; dat betekent minder energielasten en meer wooncomfort. Het appartement type ‘Dijkzicht’ biedt jou luxe en prachtige vergezichten, met dank aan de unieke ligging van dit appartementencomplex. De auto parkeren is geen probleem, want een eigen parkeerplek hoort bij de woning.

BOUWNUMMER 4, 10, 16, 22, & 28

Een mooie woonkamer met open keuken en een balkon met schuifdeur; hierdoor geniet je iedere dag weer van het unieke uitzicht dat De Admiraal te bieden heeft. In de ruime master bedroom word je elke dag opnieuw wakker met datzelfde bijzondere vergezicht. De extra kamer is vrij in te richten als slaapkamer of bijvoorbeeld als werkkamer. Door de royale keukencheque van €4.500,- kun je jouw droomkeuken naar eigen wens inrichten. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een ligbad.

BOUWNUMMER 2, 8, 14, 20, 26, 32, 36 & 40

Dit appartement biedt alles wat je nodig hebt. De royale woonkamer met hoekkeuken geeft je veel mogelijkheden. En dankzij het ruime balkon met schuifdeur kun je ook buiten genieten van al het moois dat de ligging van dit complex biedt. Met twee slaapkamers, waarvan er één ook in te richten is als werkkamer, heb je voldoende ruimte om fijn te wonen. De open keuken is naar eigen wens in te richten door de keukencheque van € 4.500,-. De badkamer biedt ruimte voor een wastafel, douche en een ligbad.

Kenmerken

  • StatusVerkocht o.v.
  • Vraagprijs€ 465.000,- v.o.n.
  • Soort objectAppartement
  • Bouwjaar periodeVANAF_2021_TM_2030
  • BouwvormNieuwbouw
  • LiggingenAan water, In woonwijk, Vrij uitzicht

Interesse in Zwaaikom: de Admiraal

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447